Menu icon Home button

WeddingFair prikkelt jouw fantasie!

Laat je verrassen door trouwspecialisten

Door: 0 reacties

WeddingFair prikkelt jouw fantasie!
Welkom bij dé Zwolse Trouwbeurs. Laat je zintuigen prikkelen en vind inspiratie bij ervaren professionals. Je gaat naar huis met verse input en creatieve ideeën om jouw perfecte bruiloft samen te stellen. Op zondag 18 november is Hotel Lumen, naast het stadion van PEC, dé place-to-be waar aanstaande bruidsparen worden verwend met proeverijtjes én "snoepjes voor het oog". 

Bezoek een bruidsbeurs!

Al surfend op het internet kom je er snel achter dat er heel veel moet gebeuren. En dat je op zoek moet naar betrouwbare tips om aan de slag te kunnen gaan met alle huwelijkse voorbereidingen. Dan is het moment aangebroken om een bruidsbeurs te bezoeken. Omdat op een beurs alles en iedereen live is, kun je direct beoordelen of je een goed gevoel krijgt van de warme handdruk of die betrouwbare oogopslag. Daar kan internet niet tegen op!


Net alsof het pinboard van de bruiloft tot leven komt

Bij WeddingFair ontmoet je alle verschillende bedrijven die gespecialiseerd zijn in alles wat met bruiloften te maken heeft. Zij laten je ook proeven, zien, ruiken, voelen en beleven in het echt welke verschillende keuzes een bruid of bruidegom kan maken. 


Extra aandacht voor de bruid

De stralende bruid; daar kijkt iedereen naar uit. De droomjurk bepaalt een flink deel van jouw verschijning. Hoe jij als je mooiste zelf verschijnt, kun je op de beurs met meerdere stylisten en visagisten bespreken. Gespecialiseerd in bruidsbeauty kunnen zij jou hierin perfect adviseren. 


Beursacties en budgetboosters

Het is een feit dat trouwen kostbaar kan zijn. Dus de kans om euro's te kunnen besparen is altijd aantrekkelijk. Bij WeddingFair vind je altijd beursaanbiedingen, dat kan korting zijn of een cadeau. Maar ook de Zwolse win-actie kan jou het nodige plezier en voordeel opleveren!


Must have cadeau

De Trouwagenda is super handig om je bruiloftsplanning te ordenen en alles bij elkaar te houden. Het wordt een soort persoonlijk boek van de aanloop naar jullie trouwerij. Heel tof om te bewaren en achteraf in te kijken. 100 pagina's met een countdown, budgetplanner, tijdsplanner, to-do lijsten, tips en meer. In de winkel kost de Trouwagenda 10 euro, maar na inschrijving ontvang jij de agenda gratis op de beurs. 
 

Workshop wedding-moodboard maken

Een wedding-moodboard maken is leuk én natuurlijk super handig. Hoe leuk is het, om in de vertrouwde omgeving van andere bruiden en jouw beste vriendin, moeder of zus, mee te doen met de gezelligste workshop voor bruiden? Een styliste helpt jou op weg om een impressie te maken van jouw mooiste dag. Dat is handig voor je leveranciers, maar ook alvast de eerste tastbare herinnering.
 

Meer informatie

WeddingFair Zwolle, Supporterslounge in Hotel Lumen, Stadionplein 20, 8025 CP Zwolle. Zondag 18 november 2018 van 11.00 tot 17.00 uur. Trouwagenda voor bruiden. #loveandwinactie op de beurs! De entree én parkeren is gratis.

Meer info op: www.weddingfair.nl of Facebook

Reacties

Laat een reactie achter
 
Menu
Categorie├źn