Menu icon Home button

Recordaantal trouwkaarten verkocht sinds corona-uitbraak

Door: 0 reacties

Recordaantal trouwkaarten verkocht sinds corona-uitbraak
De aankondiging van de versoepelingen bleek het startseizoen voor het plannen van huwelijken. De coronacijfers gaan de goede kant op en sindsdien zag kaartenwebshop Made for Moments het vertrouwen van verloofde stellen toenemen. Sterker nog, op de dag dat de eerste versoepelingen werden aangekondigd, waren er sinds de corona-uitbraak niet eerder zoveel proefdrukken en eindorders van trouwkaarten besteld. 

De groep die binnen nu en drie maanden trouwt, pakt groots uit!

Er worden niet alleen massaal proefdrukken aangevraagd in de vorm van save the dates (met data vooruit in 2022), maar ook voor deze (na)zomer worden er al volop bruiloften gepland. De groep die binnen nu en drie maanden het ja-woord geeft, pakt echt groots uit! Namelijk; met bestellingen bestaande uit complete trouwhuisstijlen en/of gedrukt op speciaal materiaal zoals calco of met foliedruk. 

Trouwen tijdens corona


Sinds een paar weken maken de houten trouwkaarten de opmars

De groep die een uitnodiging ontvangt van het bruidspaar mag dan voorlopig nog kleiner zijn dan voorheen, maar geadresseerden kunnen een luxere trouwuitnodiging op de deurmat verwachten. Met name de houten trouwkaart maakt een opmars sinds een paar weken. 
 

Maximaal 30 gasten en 1,5 meter

Voorlopig hebben we ons nog even te houden aan de huidige maatregelen rondom het vieren van een bruiloft: maximaal 30 gasten, die altijd 1,5 meter afstand van elkaar moeten houden. Als we uitgaan van het huidige stappenplan van de Rijksoverheid, gaan ook deze maatregelen vanaf eind juni versoepeld worden. 

Corona maatregelen tijdens bruiloft


Made for Moments

Made for Moments maakt met kaarten en life-style items jouw moment zo speciaal mogelijk. Trouwen, een kind krijgen, afstuderen of een afscheid: het zijn momenten die het leven vormen. Made for Moments biedt met haar producten de mogeijkheid om deze momenten nog meer betekenis te geven. Made for Moments (vorheen HipDesign) is al ruim 17 jaar een begrip als het gaat om kaarten met exclusieve designs voor alle life events. 
 

Reacties

Laat een reactie achter
 
Menu
Categorie├źn