Menu icon Home button

De populairste trouwdatums van 2021-2022

Door: 0 reacties

De populairste trouwdatums van 2021-2022
Ieder jaar springt er een dag uit waarop de meeste aanstaande bruidsparen in het huwelijksbootje stappen. Meestal valt dit op een datum waarbij de cijfers een mooi geheel vormen. Trouwkaartenwebsite Made for Moments ontdekte in hun bestellingen wat de populairste trouwdata van dit jaar en volgend jaar worden. 

Een langer trouwseizoen in 2021

Al jaren vinden de meeste huwelijken plaats in de maanden mei, juni en september. Dit jaar blijkt het trouwseizoen zich - onder invloed van corona - uit te smeren en geven stellen elkaar ook in juli en augustus vaak het ja-woord. In 2021 trouwen de meeste stellen (vanwege de mooie datum) op de 21e. Uit cijfers blijkt dat 21-05-2021 de dag was waarop de meeste stellen elkaar het ja-woord gaven. Omdat vele stellen hun trouwdatum een aantal keer hebben moeten verplaatsen en het trouwseizoen dus wat langer duurt, blijkt dit jaar ook 21 augustus een erg populaire datum om het huwelijksbootje te stappen. 

Populaire trouwdatum


De populairste trouwdatums van 2022

Willem-Alexander en Maxima deden het ook: trouwen op een mooie datum, namelijk 02-02-2002. Nu, 20 jaar later, zien we weer een populaire trouwdatum in februari. Namelijk 22-02-2022. Made for Moments ziet ook in 2022 een breed trouwseizoen, met een eerste piek in februari en een laatste piek op 22 december. Toch kiezen de meeste stellen een datum in het voorjaar, de zomer of nazomer. 22-07-2022 is tot nu toe de meest gekozen trouwdatum op een trouwkaart voor volgend jaar. 


Made for Moments

Made for Moments maakt met kaarten en lifestyle-items jouw moment zo speciaal mogelijk. Trouwen, een kindje krijgen, afstuderen of een afscheid: het zijn momenten die het leven vormen. Made for Moments biedt met haar producten de mogelijkheid om deze momenten nog meer betekenis te geven. Made for Moments (voorheen HipDesign) is al ruim 17 jaar een begrip als het gaat om kaarten met exclusieve designs voor alle life events. 

Trouwkaarten bij made for moments

Reacties

Laat een reactie achter
 
Menu
Categorie├źn