Menu icon Home button

Het kiezen van de perfecte trouwkaarten

Door: 0 reacties

Het kiezen van de perfecte trouwkaarten
Botanisch of minimalistisch, met een foto of toch met illustraties, vierkant of liggend: er valt veel te kiezen wanneer je begint aan de zoektocht naar de perfecte trouwkaart. Met deze kaartjes nodigen jullie al je vrienden en familie uit voor een van de meest bijzondere dagen van jullie leven, dus logisch dat je graag iets kiest waar jullie voor de volle honderd procent achter staan. Om je een beetje op weg te helpen heeft Koningkaart een aantal trends van dit moment op een rijtje gezet!

Glimmend, goud, zilver of koper

Deze trend is al eventjes aan de gang en we denken dat 'ie voorlopig nog niet weg is: de foliedruk trouwkaart. Deze bijzondere druktechniek zorgt voor een glimmend laagje goud, zilver of koper op je trouwuitnodigingen voor een chique tintje. Vooral goudfolie is erg populair, maar ook met zilver- of koperfolie heb je een bijzondere kaart in handen! Combineer deze trend bijvoorbeeld met geschilderde bladeren, een waterverf achtergrond of een mooie foto van jullie samen. 

Trouwkaart tweeluik


Een origineel kaartformaat: het tweeluik

Een luikvouw kaartje heeft twee zijden die je kunt openklappen om zo de binnenkant van de kaart te kunnen bekijken. Dit unieke kaartformaat kun je bij Koningkaart in verschillende varianten vinden, van vierkant tot langwerpig. Zo'n tweeluik trouwuitnodiging is niet alleen origineel en erg mooi, je kunt er ook nog eens veel informatie op kwijt. Denk aan jullie dagprogramma, contactgegevens, een foto en/of een mooi gedichtje. Wel zo handig als er genoeg ruimte is voor alle info die je kwijt wilt aan jullie gasten. Voor welke tweeluik ga jij? 


Trouwkaart met eigen foto

Ben je op zoek naar een manier om jullie uitnodigingen een persoonlijke finishing touch te geven? Kies dan voor een trouwkaart met foto! Kies bijvoorbeeld jullie allereerste kiekje samen voor een nostalgische twist of ga juist voor een foto van jullie verlovingsshoot. Er zijn talloze ontwerpen beschikbaar waar ruimte is voor een mooie foto, of dat nu op de voorkant of aan de binnenzijde is. Ook met een los labeltje kun je een eigen foto toevoegen, bevestig deze bijvoorbeeld met een touwtje of paperclip aan de kaart. 

Trouwkaart met foto

Reacties

Laat een reactie achter
 
Menu
Categorie├źn