Menu icon Home button

Reis samen met het hele gezelschap naar je feestlocatie!

Door: 0 reacties

Reis samen met het hele gezelschap naar je feestlocatie!
De mooiste dag van je leven staat voor de deur. Om deze dag helemaal compleet te maken, ben je misschien wel op zoek naar trouwvervoer voor deze dag. Op het gebied van trouwvervoer zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Van paardenkoetsen tot oldtimers en van supercars tot de mooiste limousines. Er is van alles mogelijk!

Laat je verbazen door de mogelijkheden van een weddingbus

Vaak wordt er alleen gedacht aan vervoer voor het bruidspaar zelf, maar hoe leuk is het om met alle gasten samen naar de feestlocatie te kunnen reizen? Daarvoor is een weddingbus een leuke oplossing. Ook weddingbussen zijn er in verschillende soorten en maten. Bij een weddingbus wordt vaak al snel gedacht aan een oude bus zoals een Engelse dubbeldekker, maar bij vipbus.nl kun je een moderne luxe bus huren met unieke faciliteiten die de rit met het complete gezelschap onvergetelijk zal maken. 

Trouwbus huren

Wanneer je kiest voor een weddingbus van vipbus.nl voor jullie huwelijk, dan zal er een stijlvolle touringcar voor komen rijden. Deze bus is diep donkerblauw van kleur en heeft een chique uitstraling. Je kunt ervoor kiezen om de bus voor te laten rijden met muziek naar buiten, maar om helemaal een onvergetelijke indruk te maken met de trouwbus, kun je ervoor kiezen om deze voor te laten rijden met rookstoten uit de zijkant of zelfs vlammen op het dak! Op deze manier zal het feest meteen losbarsten!

Ook binnen in de bus zijn er allerlei bijzondere eigenschappen te vinden. Er is een koffiemachine aanwezig waardoor jullie de dag rustig kunnen beginnen met een kopje koffie, maar jullie kunnen er ook voor kiezen om alvast te proosten op de dag met de lekkere gekoelde drankjes die in de bus aanwezig zijn. Op de verschillende beelschermen die in de bus aanwezig zijn, kunnen jullie bijvoorbeeld de leukste foto's van jullie samen laten zien. Verder kunenn jullie zelf bepalen welke muziek er afgespeeld wordt doordat jullie de muziekcomputer zelf mogen bedienen!

Vipbus huren


Samen genieten tot het laatste moment

Op de terug weg kan het feest tot op de laatste minuut doorgaan. De weddingbus is namelijk compleet om te toveren tot een van de meest complete partybussen van Europa. Een professionele geluidsinstallatie, feestverlichting, lasers, rookmachines en ga zo maar door... Kortom, alles voor een onvergetelijk feest op wielen. 


Meer weten over een trouwbus huren?

Dus ga jij binnenkort trouwen en wil jij op deze speciale dag het liefst zo lang mogelijk met al je gasten samen kunnen genieten? Dan is deze bijzondere trouwbus misschien wel een mooie toevoeging aan de dag. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden van de weddingbus? Neem dan een kijkje op vipbus.nl. 

Reacties

Laat een reactie achter
 
Menu
Categorie├źn