Menu icon Home button

Professionele fotograaf of niet?

Door: Sabina Olde Olthof16-06-20170 reacties

Professionele fotograaf of niet?   De trouwdatum staat vast en er zijn vast al een aantal punten van je planningslijst afgehandeld. De trouwlocatie is gekozen en ook voor de trouwkleding ben je ongetwijfeld al op pad geweest. Verder zul je van diverse dingen op je lijstje afvragen of je er professionele mensen voor gaat inhuren of dat je die zelf gaat doen.  Een van die dingen is de bruidsfotograaf. Boek je een fotograaf voor de bruidsreportage of vraag je een vriend of familielid om de foto’s te schieten.
 
  Lees verder

​Uitgebreid shoppen, ook alles voor de bruiloft

Door: Harrie Olde Olthof13-06-20170 reacties

​Uitgebreid shoppen, ook alles voor de bruiloft Op de checklist van jullie trouwdag is het kopen van de trouwkleding een belangrijk onderdeel. Voor de een is het een moment om naar uit te zien, maar ook velen zien er juist als een berg tegenop. Er wordt dan ook heel verschillend mee omgegaan.
  Lees verder

​Een te gekke festival bruiloft!

Door: Te Gekke Bruiloft09-06-20170 reacties

​Een te gekke festival bruiloft! Wie houdt er niet van; heerlijk ronddwalen, toffe workshops, met een drankje in je handen volop genieten van goede muziek en gezelligheid! Het festivalseizoen barst weer los en iedereen is in zomerse sferen. Waarom dan niet op je bruiloft?  Lees verder

Originele ideeën voor de bruiloftsuitnodigingen

Door: Harrie Olde Olthof11-04-20170 reacties

Originele ideeën voor de bruiloftsuitnodigingen De uitnodiging voor de bruiloft is de eerste officiële bekendmaking van jullie trouwplannen naar de  bruiloftsgasten. Maak dus gebruik van deze kans om jullie familie, vrienden en kennissen op een originele manier te informeren over jullie trouwdag en het bruiloftsfeest.
  Lees verder

​De populairste trouwkaart thema’s voor 2017

Door: Martijn Hoving - Kaartje2go30-03-20170 reacties

​De populairste trouwkaart thema’s voor 2017 Eindelijk is er een datum geprikt en wordt het tijd om te kiezen voor een mooie trouwkaart. Trouwkaarten heb je in alle soorten en maten maar ook zeker in veel verschillende stijlen en thema’s. Om jullie een beetje op weg te helpen hebben wij de vijf populairste thema’s voor je op een rijtje gezet. Wie weet zit er een kaartje bij met een thema die helemaal bij jullie dag past! Lees verder
 
Menu
Categorieën