Menu icon Home button

Disclaimer

TrouweninNederland.nl is een onderdeel van Genista Communicatie in Bolsward, hierna "Genista".
Genista is bij het samenstellen van deze website uitermate zorgvuldig te werk gegaan met het plaatsen van alle inhoud m.b.t. teksten, afbeeldingen en verdere inhoud. Ondanks deze zorgvuldigheid blijven wij afhankelijk van de informatie die wij krijgen aangereikt via andere betrouwbare bronnen. Hierdoor kan het voorkomen dat informatie niet up-to-date of correct is. Genista is niet aansprakelijk voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze website of met de onmogelijkheid deze website te kunnen raadplegen.

Genista wijst hierbij alle aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van het gebruik van deze gegevens of gegevens waarnaar links op deze site verwijzen af. De gegevens op deze site kunnen zonder waarschuwing worden gewijzigd.

Genista is niet verantwoordelijk voor bestanden en informatie welke door derden op deze website is geplaatst of aan de website is gekoppeld. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van deze website of de inhoud daarvan kan een inbreuk op intellectuele rechten, regelgeving m.b.t. privacy, publicatie en/of communicatie in de breedste zin van het woord opleveren. Iedere gebruiker van deze websites zelf verantwoordelijk voor al hetgeen vanuit deze website wordt verzonden, verkondigd of gepubliceerd.

Genista behoudt zich het recht voor om adverteerders en andere gebruikers de toestemming te ontzeggen deze website te gebruiken en/of van bepaalde diensten die op deze website zijn aangeboden, gebruik te maken.
 
Menu
Categorie├źn