Menu icon Home button

Betover je gasten met 5 bruidstaart smaken

Door: 0 reacties

Betover je gasten met 5 bruidstaart smaken

5 keer de verrukkelijkste smaken voor jullie bruidstaart

Je gaat trouwen! Behalve superleuk, is dit natuurlijk ook een hoop geregel. Van jurk tot locatie en van bruiloft DJ tot bruidstaart: jullie moeten de komende tijd van alles organiseren. Het liefst houd je zoveel mogelijk zelf in de hand. Je wilt immers een persoonlijk trouwfeest organiseren dat echt bij jullie als bruidspaar past. Om over de smaak van de bruidstaart na te denken, heb je misschien helemaal geen tijd. Daarom zetten wij alvast 5 verrukkelijke smaken voor je op een rij!

1. Frambozen & Champagnecrème

Misschien niet de meest originele combinatie, maar oh zo lekkere smaak: een bruidstaart met frambozen en champagnecrème. Champagne is een drankje dat natuurlijk niet mag ontbreken op zo'n feestelijke dag als jullie bruiloft. Hoe leuk is het om - naast een glaasje champagne - het drankje ook terug te laten komen in een feestelijke bruidstaart met champagnecrème? Een combinatie van champagne en framboos is traditioneel en hartstikke lekker: hier ga je zeker niet de mist mee in. 
 

2. Rabarber

Wil je liever geen bruidstaart met alcohol, bijvoorbeeld omdat jij of vriendinnen zwanger zijn of omdat je dezelfde taart aan volwassen gasten en kinderen wilt serveren? Een bruidstaart met rabarber is verrukkelijk én erg origineel! Deze vrucht, waarvan vaak zoete jam of toetjes worden gemaakt, is van oktober tot en met juli verkrijgbaar uit Nederlandse oogst. Wil jij dat de ingrediënten van jullie bruidstaart het liefst lokaal verkrijgbaar zijn? Dan is een rabarter-taart echt iets voor jou!
 

3. Pumpkin-Spice

Zijn jij en je partner gek op Pumpkin Spice Latte? Door dit terug te laten komen in jullie bruidstaart, zorg je voor een uniek en persoonlijk gebakje. Pumpkin-Spice is een echte smaakmaker voor een bruiloft op een koude dag. Gaan jullie trouwen in de herfst of winter? Dan worden jouw gasten van deze bruidstaart vast en zeker warm.
 

4. Baileys-strawberry bruidscake

Vergeet de traditionele combinatie van whiskey-crème en koffie: Baileys heeft iets op de markt gebracht dat nog veel lekkerder is. Laat deze Baileys met aardbeien flavour nu echt een gouden smaak zijn om in een bruidstaart te verwerken. Vraag aan de patisserie of ze een crème van Baileys-strawberry combineren met luchtige cake. Dat wordt smullen.
 

5. Earl-Grey & Lavendel

Dat een bruidstaart niet altijd zoet hoeft te zijn, bewijst deze bijzondere smaakcombinatie van Earl Grey thee met lavendel. Wil jij van jouw bruiloft een bijzondere ervaring maken en ben je op zoek naar unieke gerechten? Een combinatie van Earl Grey en Lavendel kan weleens de unieke smaak zijn waarnaar jij op zoek bent! 

Reacties

Laat een reactie achter
 
Menu
Categorie├źn