Menu icon Home button

Over ons

Wie wij zijn?

Jouw huwelijksnavigatie met als bestemming jullie trouwdag!
Circa 70.000 stellen stappen in Nederland jaarlijks in het huwelijksbootje. 140.000 mensen dus die per jaar gaan trouwen en via het internet op zoek gaan naar de nodige informatie en bedrijven in de trouwbranche. Daar komt dan ook nog een de familie en vrienden van het bruidspaar bij, op zoek naar cadeaus, kleding, adviezen, etiquette, vrijgezellenfeestjes, etc. 


Landelijk én regionaal

Omdat wij van mening zijn dat bij het zoeken van producten en diensten binnen de trouwbranche te weinig rekening wordt gehouden met de behoefte van de aanstaande bruidsparen om te zoeken én vinden binnen de eigen regio, hebben wij voor iedere provincie een eigen website ontwikkeld met alle informatie en bedrijven m.b.t. het trouwen in die provincie.

Met maar liefst 14 trouwen-websites en een uitgebreid social media netwerk, zijn wij  in Nederland het grootste netwerk met trouwen gerelateerde informatie, tips, nieuws, inspiratie en vooral ook trouwbedrijven.

Bij de inspiratie die je via het internet zoekt willen wij met deze website TrouweninNederland.nl graag jouw navigatie zijn die je naar de eindbestemming leidt...de trouwdag!
We leggen dus virtueel het huwelijksbootje al voor jullie klaar. Je hoeft er dan alleen nog maar in te stappen en daarna houdt onze taak op. Na de trouwdag moeten jullie het bootje zelf op koers zien te houden. Veel plezier toegewenst bij de voorbereiding op jullie trouwdag! Bezoek ook andere websites en social media uit ons trouwen-netwerk op het internet:
 
TrouweninNederland.nl TrouweninOverijssel.nl TrouweninNoordHolland.com TrouweninNederland Facebook
TrouweninFriesland.nl TrouweninGelderland.nl TrouweninZuidHolland.com TrouweninNederland Pinterest
TrouweninGroningen.nl TrouweninNoordBrabant.nl TrouweninZeeland.nl TrouweninNederland Twitter
TrouweninDrenthe.nl TrouweninLimburg.nl UniekeTrouwlocaties.nl TrouwenNieuws Twitter
TrouweninFlevoland.nl TrouweninUtrecht.nl   TrouwenNederland Instagram
       

 
 
Menu
Categorie├źn