Menu icon Home button

Het JA-woord, helemaal zoals jij dat wilt. Hoe doe je dat? Wij helpen je op weg!

Door: 0 reacties

Het JA-woord, helemaal zoals jij dat wilt. Hoe doe je dat? Wij helpen je op weg!
De liefde van je leven tegenover jou, je ouders met tranen in hun ogen, jij in je prachtige witte jurk, je lip trilt bijna onzichtbaar in je stralende gezicht. Want jij bent helemaal klaar voor het ja-woord! Je bent zelfverzekerd, want jullie trouwdag is zorgvuldig voorbereid. Helemaal zoals jij dat wilt. 

Maar hoe kom je hier eigenlijk, hoe organiseer je de perfecte bruiloft die voldoet aan al jouw wensen? Gelukkig is er WeddingFair. Bij de trouwspecialisten op deze bruidsbeurs vind je inspiratie, de beste adviezen én antwoorden op al jouw duizenden vragen om jouw perfect wedding te organiseren. 

Vind jouw trouwjurk of trouwpak, ga ringen passen, boeketten uitproberen en taartjes proeven. Of maak een maffe foto, test of de trouwauto wel lekker zit en bekijk het aanbod van de DJ. Ga kennismaken met de beste trouwspecialisten uit de regio. Zij staan te popelen om hun beste ideeën en adviezen met jou te delen. Gratis én vrijblijvend. Check de complete deelnemerslijst en tik of klik op de foto: 

Deelnemerslijst

Ze hebben ook nog een verrassende #loveandwin actie voor je in petto, krijgen alle kids een presentje en ligt voor alle bruiden de Trouwagenda en Bruid-magazine klaar.

Alle info op de website: Trouwbeurs Amsterdam-Amstelveen
of facebook: WeddingFair Trouwbeurs Amsterdam-Amstelveen

WeddingFair Amsterdam-Amstelveen, Emergohal, Langs de Akker 3, 1186 DA Amstelveen. 10 maart 2019 van 11.00 tot 17.00 uur. De entree en het parkeren zijn gratis.

Casablanca Bridal

Foto: Voorjaarsbruid van Casablanca Bridal

Reacties

Laat een reactie achter
 
Menu
Categorieƫn