Menu icon Home button

Bijzonder trouwvervoer voor al uw gasten!

Door: 0 reacties

Bijzonder trouwvervoer voor al uw gasten!
Op één van de meest bijzondere dagen van jullie leven, jullie bruiloft, willen jullie natuurlijk zorgeloos kunnen genieten. Zal iedereen de trouwlocatie wel kunnen vinden? Zal er niemand pech onderweg krijgen? Heeft iedereen wel vervoer? Zijn er genoeg BOB's? Dit zijn natuurlijk allemaal dingen waar jullie je op deze speciale dag helemaal geen zorgen over willen maken. Daar heeft vipbus.nl dé oplossing voor! Een trouwbus!

Uw bruiloft met een trouwbus

Met de trouwbus kunt u samen met uw gasten op een bijzondere manier naar uw trouwlocatie gebracht worden. Onderweg kunnen jullie gebruik maken van vele faciliteiten. Willen jullie de dag rustig beginnen met een kopje koffie of thee, of willen jullie onderweg al proosten op deze bijzondere dag? In de trouwbus is het allemaal mogelijk!

Jullie kunnen deze mooie dag beginnen door foto's van jullie mooiste herinneringen samen te laten zien op de diverse LCD schermen die aanwezig zijn in de trouwbus. Ook kunnen jullie vooraf een afspeellijst maken met muziek die jullie tijdens de rit naar de trouwlocatie kunnen afspelen. De trouwbus kan volledig afgestemd worden op jullie wensen, waardoor de bijzondere dag al tijdens de reis kan beginnen!

Met deze trouwbus zullen jullie ook een bijzondere entree maken die de gasten niet snel zullen vergeten. Bij aankomst kan de door jullie gekozen muziek afgespeeld worden door de geluidsinstallatie aan de buitenkant van de bus. Willen jullie écht een onvergetelijke indruk achterlaten? De trouwbus beschikt over vlammenwerpers op het dak!

Trouwbus

Wanneer het feest op de trouwlocatie is afgelopen, kan het feest in de trouwbus nog eventjes doorgaan. Op de terugweg kan de trouwbus omgetoverd worden tot een echte partybus! De trouwbus beschikt over diverse unieke eigenschappen die ervoor zorgen dat jullie onderweg terug nog een feestje kunnen bouwen die jullie en jullie gasten nooit zullen vergeten!


Unieke eigenschappen trouwbus:

Hiernaast beschikt de trouwbus over nog vele andere bijzondere eigenschappen. Hieronder vind je een kort overzicht van de unieke eigenschappen:
 • Totale rondzit (uniek in Europa, vergaderopstelling)
 • Lederen en comfortabele fauteuils
 • Draadloze microfoons
 • Mogelijkheden tot belettering
 • Cateringmogelijkheden
 • Muticolor LED verlichting
 • Luxe keukenhoek
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Moderne multimedia installatie
 • Video projectie tunnel (the Experience)
 • En nog veel meer...


Trouwbus huren?

Dus willen jullie zorgeloos genieten tijdens jullie bruiloft? Deze trouwbus neemt een aantal van jullie zorgen weg en maakt jullie dag nóg specialer! Kijk voor meer informatie op de website van vipbus.nl

Reacties

Laat een reactie achter
 
Menu
Categorieën