Menu icon Home button

A perfect wedding in de Eusebius

Door: 0 reacties

A perfect wedding in de Eusebius
Zand tussen je tenen, je ouders met tranen in hun ogen, jij in je prachtige witte jurk, de geluiden van de aanspoelende golven en de liefde van je leven tegenover jou. Dit allemaal terwijl je wacht op het Ja-woord. Maar hoe kom je hier eigenlijk? Hoe organiseer je de perfecte bruiloft die voldoet aan al jouw wensen? Gelukkig is er WeddingFair. Bij de trouwspecialisten op deze trouwbeurs vind je inspiratie, de beste adviezen én antwoorden op al jouw duizenden vragen om jouw perfect wedding te organiseren. 

Trouwspecialisten voor inspiratie uit jouw regio

Tijdens een WeddingFair kom je oog in oog te staan met ruim 45 professionele bedrijven die gespecialiseerd zijn in bruiloften. Je ontvangt er alle informatie die je nodig hebt vanaf de visagiste die jou laat stralen op de mooiste dag van je leven, bruidstaarten en trouwjurken tot aan de fotograaf die deze dag voor je vastlegt.


Twee budgetboosters: Win Trouwringen én Win een Prosecco-toast voor 100 gasten!

Na het succes van vorig jaar presenteert WeddingFair opnieuw de #loveandwin actie. Bij jouw beursbezoek maak je kans op:
1. Gouden trouwringen ter waarde van € 1.000,- van Juwelier de Tijd. Je kunt de ringen zelf samenstellen en je bent er live bij als de ringen worden gemaakt!
2. Een Prosecco-toast tot 100 gasten van de Horseboxbar. De mobiele bar reist door heel Nederland en bezorgt jouw gasten een vrolijk bubbel-moment!


Gratis extra's

Trouwagenda cadeau, de toegang kost je geen cent, je kunt deelnemen aan de workhop om een moodboard te maken. Een moodboard kan helpen om jouw mooiste dag beter in beeld te krijgen. Door de losse gedachten op een moodboard in beeld te brengen, wordt de puzzel van jouw trouwdag één plaatje. Vertaal je gedachten in beelden en kleuren.


Meer informatie

WeddingFair Arnhem: zondag 10 februari 2019 van 11.00 tot 17.00 uur. De Grote of Eusebiuskerk, Kerkplein 1, 6811 EB Arnhem. Gratis entree en cadeautjes: Trouwagenda en Workshop. Beursactie: Trouwringen winnen. 

Alle info op de website: www.weddingfair.nl of Facebook: WeddingFair Arnhem.

Reacties

Laat een reactie achter
 
Menu
Categorieƫn