Menu icon Home button

Say I do! | WeddingFair

Op 31-10-2021 kun je corona-proof wedding shoppen bij WeddingFair in Den Bosch

Door: 0 reacties

Say I do! | WeddingFair

Op zondag 31-10 is dé Trouwbeurs weer in Den Bosch. Trouw je in 2021 of ben je pas ten huwelijk gevraagd? Begin je net met de planning van jullie perfect wedding, dan wil je zeker alle prachtige trouwringen, locaties en trouwjurken niet missen. Bij WeddingFair Den Bosch krijg je een berg info en inspiratie van trouwspecialisten; zo krijg je vakkundige antwoorden op al jouw vragen. 

BELEEF bruidsmode voor hem en haar

Je kunt de lekkerste taarten proeven, er is vele aandacht voor bruids-beauty door specialisten die jou laten zien hoe jij kunt stralen. De man niet te vergeten kan voor zijn gehele outfit inclusief accessoires terecht op deze beurs. Jouw complete bruiloft kun je op deze populaire trouwbeurs organiseren. Met specialisten op het gebied van styling, bloemen, muziek en disco, huwelijksreis, fotografie en vervoer kun je alle informatie vinden die je zoekt.


VEILIG corona-proof beursconcept

Samen met de trouwspecialisten zorgen ze voor ruimte en tijd om jullie veel aandacht te geven. Er is veel bewegingsruimte om voldoende afstand te houden en ze zorgen ervoor dat er geen drukte ontstaat op de beursvloer. Het is verplicht je vooraf aan te melden.


NIEUW

Bij de beurzen van WeddingFair ontvangen alle bruiden een goodiebag en het splinternieuwe Wedding Magazine vol met tips and tricks voor het plannen van de bruiloft. Meer dan 200 pagina's die je kunnen helpen met de voorbereiding voor jullie grote dag. Als kers op de taart krijgen alle kids een leuk cadeautje!

WeddingFair Den Bosch, zondag 31 oktober 2021 van 10.30 tot 16.30 uur. Jheronimus Bosch Art Centre, Jeroen Boschplein 2, 5211 ML 's-Hertogenbosch. Gratis entree. Alle info vind je op de website of volg het evenement op Facebook

Reacties

Laat een reactie achter
 
Menu
Categorieën