Menu icon Home button

Merken Trouwpakken

Op zoek naar een trouwpak

Er zijn een groot aantal merken trouwpakken. Het is niet zo dat je als aanstaande bruidegom door de bomen het bos niet ziet, maar een beetje hulp bij het vinden van jouw favoriete merk trouwpak zal ongetwijfeld geen overbodige luxe zijn. De hele voorbereiding op het trouwen vergt tenslotte al genoeg speurwerk van jullie.
In het overzicht hieronder vind je de meest toonaangevende merken trouwpakken en kostuums. Klik op een merk en bekijk alle informatie, collecties  en afbeeldingen.Foto: Vermeer trouwpakken


Maatpak

Naast trouwkleding van een bekend merk, kun je uiteraard ook kiezen voor een maatpak dat op maat voor jou wordt gemaakt. Dat klinkt nogal exclusief en misschien wel buiten jouw bereik, maar een pak op maat hoeft zeker niet gepaard te gaan met een pittig prijskaartje. Kijk maar eens in de categorie Maatpak voor de aanbieders.

Kom je er helemaal niet uit bij de voorbereiding op de trouwdag, dan kun je er ook nog voor kiezen om een weddingplanner in de hand te nemen. Want een weddingplanner is niet alleen op de hoogte van alles rond het trouwen en de bruiloft, maar heeft ook een ruime kennis van de juiste trouwbedrijven waaronder een winkel of kleermaker die jou in je trouwpak laat stralen op de grote dag.


Bekende merken trouwpakken:

Brian Dales
Armani
Carlo Pignatelli
Corneliani
Cossmo: Sprekende kleuren en frisse moderne stijl
Drykorn
Fugato
Immediate: Stijlvol, elegant, stoer en misschien een beetje gewaagd
KenzoPaul
Smith
Ceremoni
Archetipo: Eigentijdse trouwpakken voor een bruidegom met lef.
Guests and Groom by Lilly
Hans Ubbink
Hugo Boss
Javier Arnaiz
Kimo, 
Masterhand:  Stabiele kwaliteit en unieke  pasvorm 
Sabato Russo
Rietbergh
Tziacco
Wilvorst: Glimmende en klassieke stoffen
Oger 
Alexander Alesi: Superieure pasvorm en uitstekende kwaliteit
 
Menu
Categorie├źn