Menu icon Home button

Immediate trouwpakken

Op een van de mooiste dagen van jouw leven wil je er natuurlijk piekfijn uitzien. Stijlvol, elegant, stoer en misschien een beetje gewaagd. Als jij jou herkent in dat profiel, dan kun jij straks gaan trouwen in een trouwpak van het merk  Immediate.


 

Dress to impress!

Deze slogan  "dress to impress" klopt helemaal, want in een trouwkostuum van Immediate maak je echt een statement. Het is dan een weerspiegeling van jouw eigen lifestyle. 

Alle trouwkostuums hebben oog voor detail, in een Italiaanse stijl vormgegeven. De bruidegom van nu zal dan ook al snel voor een pak van dit schitterende merk kiezen.
Het is belangrijk om trouwkleding te kiezen dat echt goed bij je past. Je moet je lekker op je gemak voelen op de trouwdag en een pak dat goed voelt en er ook nog eens erg mooi uit ziet helpt daarbij. De bruid in een pak van Immediate straalt gegarandeerd de hele dag.
 

Immediate Fashion: van eigen bodem!

Immediate is een zeer vooruitstrevend bedrijf van eigen bodem, dat gespecialiseerd is in trouwpakken. De mensen achter het trouwpakken merk Immediate bepalen alles zelf, van identiteit en ontwerp tot productie en de marketing. Zij werken uitsluitend met hun eigen ontwerpers, want die kennen het trouwkostuum merk als geen ander en weten dan ook om ieder seizoen weer een imponerende collectie neer te zetten. Op deze manier wordt er dan ook een heel sterk en stabiel merk gecreëerd.Durf, inspiratie en kwaliteit

Het team van Immediate weet heel goed wat er leeft in de modewereld en staat voor inspiratie, creativiteit en topkwaliteit. De ene keer trendsettend, een andere keer trendvolgend maar wel altijd met een eigen gezicht. Deze fashionmakers werken dan ook uitsluitend met geselecteerde, gespecialiseerde dealers die weten wat er van hun gevraagd wordt. De dealers staan ergens voor. Zij maken duidelijke keuzes, kiezen voor inspiratie, durf en kwaliteit.
Hierdoor is het voor  en zijn dealers een plezier om te werken aan jouw geluk.

Voor een trouwpak van het merk Immediate adviseren wij je onderstaande dealers:

 
Menu
Categorie├źn