Menu icon Home button

Trouwpak van het merk Archetipo


Archetipo, speciaal, uniek, bijzonder....

Je gaat trouwen en bent nu op zoek naar een trouwpak? Niet een standaard trouwkostuum, maar iets heel speciaals? Dan ben je een aanstaande bruidegom met wat lef en wil net even iets anders dan gewoon! Als kwaliteit en stijl voor jou voorop staan en je zelf ook nog modebewust bent, dan kun je het beste kijken bij de prachtige collectie van Archetipo trouwpakken. Dit kan dan wel eens HET trouwkostuum zijn die jij zoekt!


Trouwen in een trouwpak van het Italiaanse merk Archetipo

Trouwen in een pak van Archetipo is trouwen in een zeer uitgesproken trouwpak. Trouwen doe je maar 1 keer dus waarom niet in het mooiste pak die je ooit hebt gezien? Het zeer exclusieve Italiaanse merk Archetipo werkt met verschillende ontwerpers die hun vak echt goed verstaan. Archetipo is uitgegroeid tot een wereldwijd en toonaangevend merk in 'haute couture' trouwpakken. Wereldwijd staan ze bekend om hun uitgesproken Italiaanse maatpakken met een eigen stijl en hoge kwaliteit. Ze maken gebruik van zeer luxueuze stoffen, waardoor het trouwpak er bijzonder en speciaal uit ziet. Het merk Archetipo kenmerkt zich door prachtige handbewerkte details en een schitterende belijning.


Trouwen in stijl

Een Archetipo trouwpak is dus echt iets voor de modebewuste bruidegom van nu, want deze luxe trouw- en galakleding is zeker niet standaard, maar juist erg uitgesproken, bijzonder en onderscheidend. Dat betekend dus dat je gaat trouwen in stijl!  Archetipo heeft dus een collectie voor de bruidegom met een beetje lef. De pakken worden allemaal in Italië gemaakt door specialisten die hun vak verstaan. Alle pakken worden nadat ze zijn gemaakt, streng gecontroleerd op kwaliteit door gepassioneerde medewerkers.De afbeeldingen op deze pagina hebben je interesse gewekt en je bent ondertussen nieuwsgierig geworden naar de hele collectie van deze mooie trouwpakken, dan maken onderstaande bruidskledingwinkels en herenmodezaken graag een afspraak met je om alle mogelijkheden te laten zien die dit fantastische merk je kan bieden.Het merk Archetipo trouwkostuums is zeer goed vertegenwoordigd bij onderstaande verkooppunten:

 
Menu
Categorie├źn