Menu icon Home button

Trouwpakken van het merk Wilvorst


Het Duitse merk Wilvorst is een specialist op het gebied van trouwpakken. Naast de smokings en jacquets hebben zij een ruime collectie met trouwpakken.
De prijzen van de trouwpakken liggen tussen de € 500 en € 700.


Materialen van de trouwpakken

Je ziet in de collectie van Wilvorst vrijveel glimmende en klassieke stoffen. Speciaal ontworpen voor de veeleisende bruidegom van deze tijd. Naast de trouwpakken heeft Wilvorst nu ook een slim fit lijn met detailleerde pakken. Dus als je kiest voor dit prachtige merk trouwpakken, dan kies je voor elegant en luxe en maak je zeker indruk op je trouwdag.


De aller nieuwste trends

​De trend bestaat dus uit gladde, glimmende stoffen en daarbij ook nonchalance, strak, zelfverzekerd, elegant en slim. Dat zijn de kenmerken van Wilvorst. De kostuums hebben dus een mooie glanzende afwerking. Daarnaast is er een mooie collectie bijpassende stropdassen en sjabots. En de manchetknopen en bruidsschoenen van Wilvorst maken het kostuum van de bruidegom stijlvol af. 


Trouwen in een pak van Wilvorst?

Ben je benieuwd naar deze collectie en wil jij eigenlijk wel trouwen in zo'n mooi trouwpak van Wilvorst? Kijk dan bij onderstaande aanbieders van de Wilvorst collectie.

Ga je al bijna trouwen en je hebt nog geen trouwpak gevonden? Maakt hier geheel vrijblijvend online een afspraak om de trouwkleding te passen. Geef de dag en tijd van jullie voorkeur op en je krijgt z.s.m. bericht terug voor de bevestiging om een Wilvorst trouwpak te passen. Uiteraard kun je bij iedere Wilvorst dealer ook kiezen voor andere merken trouwkleding of voor een trouwkostuum op maat gemaakt. 

 
Menu
Categorie├źn