Menu icon Home button

Masterhand Trouwpakken


Het merk Masterhand is al jaren lang een van de favoriete merken in de trouwbranche.  De stabiele kwaliteit en unieke  pasvorm van iedere Masterhand collectie heeft er voor gezorgd dat dit merk in heel Europa veel gedragen wordt als trouwpak  door de bruidegom van nu.

Ook de collectie met bijpassende accessoires als  gilets, schitterende overhemden, stropdassen en plastrons passen telkens weer uitstekend bij de trouwkostuums..
Masterhand is niet alleen bekend van de trouwpakken, want het is ook een veel gedragen merk in de avondkleding, gelegenheidskleding en galakleding.
 Service en garantie

Alle Masterhand dealers zoals winkels met herenmode en trouwkleding  bieden namens het merk uitstekende service en garantie. Deze dealers worden dan ook streng geselecteerd voordat zij het predicaat Masterhanddealer mogen uitdragen.
 

Trouwen met MasterHand 

Wie er op zijn trouwdag goed gekleed en stijlvol uit wil zien, moet zeker de moeite nemen om tenminste een Masterhand trouwpak aan te passen. 
Master Hand is verkrijgbaar in luxe en semi-luxe herenmodewinkels en bruidskledingwinkels selectief verdeeld over heel Nederland.


Verkoopadressen

​Hieronder zie je een selectie van verkooppunten van Masterhand trouwpakken. Ga jij binnenkort trouwen en ben je op zoek naar een uniek trouwpak of maatpak, dan kun je hier online een vrijblijvende pasafspraak maken bij de trouwspecialist van jouw keuze. 

 
Menu
Categorie├źn