Menu icon Home button

Trouwpakken van Alexander Alesi


Het Italiaanse trouwpakken merk Alexander Alesi 

Alexander Alesi is een toonaangevende merk in Italiaanse trouwpakken. Het merk staat bekend om de  superieure pasvorm en uitstekende kwaliteit. De pasvorm van de trouwpakken van Alexander Alesi kenmerken zich vooral door een slanke snit. De essentie van de slanke Italiaanse kostuums is dan ook duidelijk terug te vinden bij dit bijzondere merk. 
 Eigentijdse trouwkleding

​Alexander Alesi is tevens een eigentijds merk die met iedere collectie trouwpakken en andere kostuums weer de nieuwste kleuren en accessoires, zoals riemen, stropdassen, strikken, manchetknopen e.d. te bieden.


Meer trouwpakken voor de bruidegom

Voor een uitgebreid overzicht van trouwkleding voor de bruidegom kun je kijken in de categorie Trouwpakken. Hier tonen we je alle trouwkleding voor de bruidegom die binnenkort goed gekleed het ja-woord wil geven als hij dan eindelijk zijn bruid mag trouwen.
Online pasafspraak maken

Je kunt hier vrijblijvend een pasafspraak maken bij de herenmode zaken en trouwkledingwinkels met de trouwkostuums van Alexander Alesi of 1 van de vele andere merken. Je kunt in het online formulier jullie datum en voorkeurstijd aangeven. Je ontvangt dan z.s.m. een reactie. Vergeet niet een staaltje stof mee te nemen van de trouwjurk van de bruid, om een zgn. mismatch te voorkomen.
 
Menu
Categorieën