Menu icon Home button

Cossmo Trouwpakken


Het merk Cossmo Trouwpakken staat niet alleen bekend om de sprekende kleuren en materialen in zijn collecties. Ook de frisse moderne stijl past bij de bruidegom van deze tijd. Mooie details in het hele trouwpak, vernieuwende stoffen en pasvormen en vooral ook een hoog niveau van afwerking zijn kenmerken van de Cossmo trouwkostuums.


Italiaanse trouwkostuums

​Italië is de thuisbasis van de Cossmo trouwkostuums. De productie van deze Italiaanse maatpakken vindt hier plaats. Er worden hoofdzakelijk Italiaanse stoffen gebruikt. Natuurlijke lichte materialen als wol, zijde, linnen en katoen worden hierbij veelvuldig gebruikt. De stoffenselectie van Cossmo heeft een bijzonder hoge kwaliteit en eigen uitstraling. Bij deze trouwkostuums lopen de laag uitgesneden revers perfect met de gilet mee. Cossmo trouwpakken hebben een slanke Italiaanse pasvorm waarbij het kostuum elegant en comfortabel valt.
Trouwen in een Cossmo trouwpak

Trouwen in een trouwpak van Cossmo is een garantie voor een comfortabel trouwdag. De pasvorm is voor de Nederlandse bruidegom vaak perfect. Het unieke trouwpak kan verder uiteraard nog tot in detail op jouw lichaam perfect passend gemaakt worden door de coupeuses van de herenmode zaak of bruidsmode winkel en andere specialisten in trouwpakken. 
Online pasafspraak maken

Je kunt hier vrijblijvend een pasafspraak maken bij de speciaalzaken met de Cossmo trouwpakken en trouwkostuums. Je kunt hier de datum en voorkeurstijd aangeven. Je ontvangt dan z.s.m. een reactie. Je bent vrij om iemand mee te nemen die je kan helpen bij het kiezen van bijvoorbeeld een Cossmo trouwpak op maat.


Trouwpakken winkels met Cossmo trouwpakken:

 
Menu
Categorie├źn