Menu icon Home button

Allure-Bridal trouwjurken

 

Trouwen in een trouwjurk van het bruidsmodemerk Allure Bridal

Allure Bridal is in 1991 van start gegaan als agent en in de loop van de jaren uitgegroeid tot importeur/fabrikant. Met een eigen productielijn in het verre oosten. Allure-Bridal vind je in de volgende landen: in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Tjechië, Polen en Scandinavië.


 

Uitgebreide bruidscollecties

​Klassiek, modern, extravagant, strak, wijd taftzijde, satijn, wit, ivoor of toch liever een gekleurde trouwjurk, je vindt het allemaal in de uitgebreide collecties.
Zij importeren speciaal voor jou de meest mooie en veelzijdige creaties, De jurken worden gefabriceerd in Azië. Uiteraard van de beste stoffen en materialen.
 


Details en details

De collecties van Allure Bridal zijn ideaal voor de klassieke, moderne of extravagante bruid. Doordat de jurken gefabriceerd zijn in Azië kun je dat wel terug zien in de collecties: heel veel gekleurde en uitbundige details. Er wordt gewerkt met de aller fijnste taft en satijn.
 


Naast  de schitterende trouwjurken heeft Allure Bridal ook een hele uitgebreide collectie avondmode. 

Naast de trouwjurken van Allure Bridal tonen we je hier bijna alle bruidsmodemerken, zowel van eigen bodem zoals o.a. de collecties Tres ChicCreations of Leijten. Maar ook alle internationale merken zoals bijvoorbeeld Affezione, vind je hier op TrouweninNederland.nl. Maar als je op zoek bent naar iets speciaals of een vintage trouwjurk dan moet je echt even naar de trouwjurken van Maggie Sottero gaan kijken.

Op de overzichtspagina van alle merken trouwjurken zie je het complete aanbod bruidsjurken uit heel Europa en zelfs ver daarbuiten.

 
Menu
Categorie├źn