Menu icon Home button

Trouwen in een romantische trouwjurk van Tres Chic


Trouwen in een hele romantische trouwjurk

De trouwjurken collectie van Très Chic is werkelijk een lust voor het oog. Aanstaande bruiden die van klassieke lijnen en een hele romantische trouwjurken en details houden zullen op slag verliefd worden op de schitterende jurken van Très Chic. De trouwjurken van Très Chic zijn vooral heel erg romantisch, zo zijn de jurken van Linea Raffaelli ook erg romantisch, maar dan weer op een andere manier, ook bij deze trouwjurken wordt heel veel kant gebruikt.

De verfijnde modellen variëren van elegant en chic tot ware  prinsessenjurken. Alle collecties van het bruidsmodemerk Très Chic zijn aan te passen aan de individuele wensen van de aanstaande bruid, zodat je ook in deze collectie jouw unieke trouwjurk kunt vinden. 

De 2016-collectie (die is afgebeeld op deze pagina) kenmerkt zich vooral door prachtige, romantische belijningen in combinatie met prachtige kantsoorten.

En door het gebruik van uiteenlopende stoffen zoals taffeta, organza en satijn is elke trouwjurk een bijzondere unieke creatie.

Met een trouwjurk van het merk Très Chic vorm jij het stralende middelpunt op jullie trouwdag. 

Op de overzichtspagina van alle merken trouwjurken zie je het complete aanbod van romantische, stijlvolle, extravagante, exculsieve bruidsjurken van uit heel Europa en zelfs ver daarbuiten. Maar er zijn nog meer oer Hollandse bruidsmerken werkelijk de moeite waard om te bekijken, zoals Modeca, Creation of Leijten etc.

Hieronder vind je bruidsmode speciaalzaken die dit schitterende bruidsmodemerk in de collectie hebben

 
Menu
Categorieën