Menu icon Home button

Trouwjurken van het Amerikaanse merk Maggie Sottero


Maggie Sottero is een Amerikaans bruidsmodemerk. Deze trouwjurken kunnen omschreven worden als romantische, glamour en chique trouwjurken. Zij zeggen dan ook dat ze voor elke bruid een bruidsjapon hebben. Ook vinden ze dat iedere bruid zo'n mooie jurk van Maggie Sottero verdient. Waar de meeste bruidjes van hebben gedroomd heeft Maggie Sottera in huis! Een droom wordt werkelijkheid!​Maggie Sottero is al meerdere keer beloond met een award voor een collectie jurken. Het zijn dan ook niet gewone trouwjapon, maar de jurken op zich zijn al ware kunstwerken. De trouwjurken onderscheiden zich dan ook van de rest.
 


Afwerking van de trouwjurken

Maggie Sottero jurken zijn niet alleen prachtig om naar te kijken, ze zijn staan ook bekend om de hoogwaardige stoffen en aandacht voor elk detail. De collectie van Maggie Sottero is heel mooi bewerkt met Swarovski kristallen en de modellen van de jurken verfraaien het figuur van elke bruid, zodat zij er erg goed uit ziet door de perfecte pasvorm. Ook wordt er in de collectie veel kant gebruikt.

​
Boho Chic de trend van nu

De bruidscollectie van Maggie Sottero is nu gericht op de Bohemian stijl oftewel boho Chic, een trend van nu. Prachtige romantische vintage jurken, met daarbij de bijhorende bruidskapsels met bloemen in het haar. Bij deze trouwjurken en het complete plaatje kun je helemaal wegdromen. Als je naar de afbeeldingen kijkt snap je wat ik bedoel....


Wereldwijd

Maggie Sottero trouwjurken behoren tot de meest begeerde en gewilde jurken bij bruiden uit de hele wereld, seizoen na seizoen. Ze blijven dan ook trouw aan de gepassioneerde ontwerpers die elk seizoen weer voor een schitterende collectie zorgt. De jurken zijn geschikt voor elke bruid, lang, kort etc. Alle jurken zijn in verschillende lengtes verkrijgbaar.


Trouwen in een trouwjurk van Maggie Sottero

Zoals je ziet op de mooie afbeeldingen, maak je echt indruk op alle gasten als je gaat trouwen in een jurk van Maggie Sottero. Trouwen doe je als het goed is maar 1 keer, dus als jij echt indruk wilt maken met een mooie trouwjurk als je gaat trouwen, zou je zomaar voor een bruidsjurk van Maggie Sottero kunnen kiezen. 
Hou er wel rekening mee bij het kiezen van een jurk, dat de man waarmee je gaat trouwen de jurk ook mooi zal vinden. HET MERK MAGGIE SOTTERO IS ZEER GOED VERTEGENWOORDIGD BIJ ONDERSTAANDE VERKOOPPUNTEN:

 
Menu
Categorie├źn