Menu icon Home button

Bruidsjurken van het merk Affezione


De betekenis van Affezione is liefde of aantrekkingskracht. Een liefdesverhaal begint altijd eerst bij aantrekkingskracht. Deze aantrekkingskracht leidt tot liefde en liefde leidt uiteindelijk in een bruiloft.A Different Me

Affezione creëert trouwjurken voor de bruid die er op haar grote dag haar zelf wil blijven en er toch veel beter uit wil zien als haar zelf, eigenlijk de beste versie van haar zelf : A Different Me. Voor de trouwdag wordt de bruid getransformeerd tot een stralende prinses die omringd wordt door haar naaste familie en vrienden en natuurlijk heel veel liefde. Op die ene belangrijke dag moet alles perfect zijn, ook de jurk. Affezione helpt daarbij en laat de schoonheid van bruiden zien.


De Ontwerpers bij Affezione 

Affezione stelt elk nieuw seizoen een ontwerpteam samen van de beste freelance ontwerpers om de nieuwe bruidscollectie te ontwikkelen. Dit zorgt ervoor dat de collecties van Affezione aansluiten bij de allernieuwste trends op het gebied van bruidsjurken. Het ontwerpteam creëert vrouwelijke jurken die glamoureus en trendy zijn. Elk nieuw ontwerp begint met inspiratie en wordt dan met de hand geschetst en uitgewerkt wordt tot een schitterende bruidsjurk.


 

​Bruidsmodelabel Affezione

Het bruidsmodelabel Affezione biedt één van de aller mooiste en best ontworpen bruidsjurk collecties. De ervaren bruidsmodeontwerpers hebben gebruik gemaakt van de prachtige luxueuze stoffen om zo een reeks bijzondere trouwjurken te creëren, gemaakt met de meest trendy technieken en stijlen op het gebied van bruidsmode.


 

Trouwjurken van Affezione zijn altijd betaalbaar

Fijn voor de aanstaande bruiden: de jurken van Affezione zijn altijd betaalbaar, net zoals het bruidsmodemerk Affinity Bridal en geven toch een heel luxe gevoel en uitstraling. Daarnaast zijn alle jurken uniek, net zoals de bruiden die ze dragen.


 

Geselecteerde bruidsmodezaken

​De schitterende collectie is op de website van Affezione te bewonderen. De jurken worden verkocht door heel Europa, maar wel door bruidsmodezaken die speciaal zijn geselecteerde door Affezione. Het zijn de bruidsmodezaken die de beste service en paservaring bieden aan aanstaande bruiden.


Trouwen in een trouwjurk van Affezione

Heb jij na het kijken van deze afbeeldingen eigenlijk zoiets van: Ik wil trouwen in een jurk van Affezione? Dan zou je kunnen kijken naar onderstaande leveranciers van dit bruidsmodemerk. Zit jouw jurk er niet bij op deze afbeeldingen, maar je vind de afwerking van de jurken wel erg mooi, dan kun je altijd naar dit merk gaan zoeken en misschien vind je dan alsnog een trouwjurk van Affezione waar jij wel heel graag in wilt trouwen. Misschien ga je wel in de zomer trouwen en wil je eigenlijk een korte trouwjurk. Je kunt altijd bij desbetreffende leverancier vragen of ze ook korte trouwjurken hebben van Affezione waar jij graag in wilt trouwen. 

Maar er zijn natuurlijk ook nog voldoende andere bruidsmodemerken die de moeite waard zijn om te bekijken, dus dan raad in je aan om een door alle merken van trouwjurken door te lopen en misschien vind je daar jouw droomjurk.


 

 
Menu
Categorie├źn