Menu icon Home button

Trouwfoto’s Nederland

Mag ik jullie trouwfotograaf zijn?

Mijn naam is Tim Groeneveld en ik woon in Dokkum. Ik fotografeer sinds 2013. Eerst als vrijwilliger voor de lokale omroep en voor VPRO’s 3voor12 Friesland. Daar specialiseerde ik me in concertfotografie. Dit heb ik in totaal acht jaren gedaan.

Bruidsfotograaf Nederland

Daarna ging ik mij steeds meer richten op bruidsfotografie. Mijn werkgebied is heek Nederland. Ik vind het heerlijk om het geluk van een bruidspaar zo intens mee te maken en vast te leggen. Ik word helemaal enthousiast van het maken van trouwfoto’s in mooie decors. 

Trouwfotograaf met oog voor detail

Een goede fotograaf heeft oog voor de details die jullie in de drukte van de dag niet eens zien. Hierbij gaat het om het vangen van kostbare momenten: interacties tussen gasten, een traan van de ouders, taart etende bruidskinderen en natuurlijk de liefde tussen jullie. De tranen, van het geluk van een bruiloft. De mooiste trouwfoto’s zijn voor mij spontane liefdevolle foto’s van het bruidspaar en de gasten.

Ongedwongen en realistisch

Mijn aandeel in jullie bruiloft is een ontspannen trouwreportage en een plezierige en ongedwongen omgang met jullie en de gasten. Het is tenslotte jullie dag en jullie mogen genieten! Ik lever jullie een reportage met realistische kleuren door een eerlijke nabewerking. Ik licht soms iets een beetje uit en scherp waar nodig iets aan zodat het resultaat een beeldend verslag is van hoe jullie trouwdag echt was. Met een blijvende herinnering in de vorm van een schitterend trouwalbum dat elk jaar waardevoller wordt. Hoe dat album er uitziet bepalen jullie zélf!

Daarom vraag ik je: Mag ik ook jullie trouwfotograaf zijn? 
 
Menu
Categorieën