Menu icon Home button

Lookslikereny Beauty Studio

Landelijke service en meer

  • Blader door foto's

Stralen op je trouwdag

Iedere bruid moet er op de trouwdag op haar allermooist uit mag zien, met een schitterende bruidsmake-up, zodat ze op de trouwdag kan stralen zoals ze dat nog nooit eerder heeft gedaan. Hierbij moet de bruidslook vooral de persoonlijkheid van de bruid weerspiegelen.
 

Op je huwelijksdag moet je stralen als nooit tevoren

Mijn streven is dan ook dat jij op je trouwdag de mooiste versie van jezelf bent. We noemen de trouwdag niet voor niets “de mooiste dag van je leven”. Samen zorgen we ervoor dat je dat ook gaat uitstralen met flatterende, zachte en unieke bruidslooks.
 

Proef make-up en -bruidskapsel

Tijdens een proefsessie, ontdekken we welke make-up en haarstijl het beste bij jou passen, volledig gericht op die ene bijzondere dag,… jouw trouwdag! De proefsessie is voor mij pas geslaagd als we het eens zijn dat we de meest stijlvolle en adembenemende bruidslook voor jou hebben gecreëerd. Bij voorkeur verzorg ik de proefsessie ongeveer 4 tot 6 weken voor de trouwdag.
 

Meer proefsessies…

De proefmake-up en kapsel kunnen ook gecombineerd worden met de moeder en schoonmoeder van de bruid, best friends e.d. Neem vrijblijvend contact met mij op voor aanvullende informatie en tarieven. Ik zie er alvast naar uit!
 

Landelijke service en meer

Ik mag met gepaste trots zeggen dat ik de bruidsmake-up en bruidskapsels in heel Nederland én ook in het buitenland verzorg. Ik heb mijn planning en werkwijze hier in de loop van de jaren volledig op ingesteld. Dit is ook wel het mooie van mijn vak. De ene keer in Limburg, dicht bij huis en enkele dagen later in Amsterdam, Groningen of in het buitenland. Ook dat maakt mijn vak uniek.
  • Mogelijkheden

  • VerificatieProefsessies
  • VerificatieLandelijke service
  • VerificatieBruidskapsels
  • VerificatieBruidsmake-up
 
Menu
Categorie├źn