Menu icon Home button

Dreamcar4rent

huur de meest exclusieve trouwauto's

Droom auto huren voor jullie onvergetelijke bruiloft

Gaan jullie trouwen en zoeken jullie de eyecatcher voor jullie bruiloft? Huur een van onze exclusieve auto’s. Jullie stelen zonder twijfel de show. Het geweldige uiterlijk van de auto’s in combinatie met het geluid van de sensationele motoren maken van jullie trouwdag een dag om nooit te vergeten. Wij van Dreamcar4rent doen er alles aan om jullie een zorgeloze dag te bezorgen.


Breng en haal service

Wij kunnen de trouwauto naar wens brengen en ophalen, maar als jullie de trouwauto zelf willen ophalen bij ons in Tholen is dat ook geen probleem. De trouwauto is ten alle tijden gepoetst, schoon en vol getankt. Mochten jullie nog bijzondere wensen hebben voor jullie bruiloft, dan doen wij er alles aan om deze mogelijk te maken. Het is bij ons ook mogelijk om de auto voor meerdere dagen te huren. 


Trouwauto's bezichtigen

Dreamcar4rent is een verfrissend jong bedrijf, bij ons geldt afspraak is afspraak. Wij streven er naar om jullie een onvergetelijke en zorgeloze dag te bezorgen. Willen jullie de trouwauto’s eerst komen bezichtigen voordat jullie een keuze maken? Dit is bij ons geen probleem. Onder het genot van een kop koffie laten wij jullie alle auto’s zien en bespreken we de voor en nadelen per auto.
  • Mogelijkheden

  • VerificatieExclusief trouwvervoer
  • VerificatieLuxe en sportieve auto's
  • VerificatieBreng- en haal service
  • VerificatieTrouwauto's bezichtigen
  • VerificatieMet of zonder chauffeur
 
Menu
Categorie├źn