Menu icon Home button

Trouwjurken van LadyBird

Bruidsmode van Ladybird

​Wanneer je gaat trouwen is de trouwjurk één van de belangrijkste onderdelen van je trouwdag. De  ontwerpers van de Ladybird collecties zijn zich daar zeker van bewust, want ieder seizoen weten zij weer een prachtige collectie trouwjurken af te leveren, afgestemd op de eigentijdse bruid. Stuk voor stuk jurken met internationale allure! De bruidsmode van Ladybird heeft dan ook een eigen karakter. Deze trouwjurken omlijsten het lichaam van elke bruid, accentueert de juiste punten en ondersteunt haar persoonlijkheid.

Verschillende stijlen trouwjurken

​Ladybird heeft heel veel verschillende stijlen in haar bruidsmode collectie. In de online collectie van Ladybird vindt je ook strapless jurken, korte trouwjurken,  vintage trouwjurken, trouwjurken kort voor lang achter, trouwjurken met lange mouwen, prinsessen jurken, jurken met bolero’s en schitterende gekleurde trouwjurken. En om niet te vergeten de zeemeerminnen modellen, deze zijn echt helemaal hot! Daarnaast bieden zij nog een deluxe lijn, met prachtige trouwjurken van uitzonderlijke goede kwaliteit. Voor de bruid met een maatje meer is er zelfs de Ladybird +More collectie. Deze grote maten collectie bestaat uit uitsluitend kwaliteitsjurken met een schitterende pasvorm.

Trouwjurk LadyBird

Bruidsjurk LadyBird

‘Als een lieveheersbeestje op je landt, zal er iets geweldigs met je gebeuren.’

Men zegt dat een lieveheersbeestje veel geluk brengt, maar het kleine beestje staat ook symbool voor liefde. De combinatie tussen geluk en liefde is precies wat Ladybird met haar bruidsjurken overbrengt. Een trouwjurk van Ladybird wordt met liefde ontworpen en gemaakt, omdat een bruid op haar huwelijksdag geen genoegen zou moeten nemen met minder.

Geluk vind je op je huwelijksdag natuurlijk bij elkaar en daarom heeft Ladybird gekozen voor een lieveheersbeestje als symbool. Ladybird geeft aan elke bruidsjurk een beetje extra geluk mee. Op deze manier wil Ladybird een bruidspaar veel geluk toewensen op hun trouwdag en in de liefde.

LadyBird Trouwjurk

Vintage trouwjurken

​Zoek je een vintage bruidsjurk? Vintage is helemaal ‘hot’ en daarom heeft Ladybird een nieuw label met trouwjurken geïntroduceerd: Ladybird Vintage. Deze bijzondere bruidsmode collectie bestaat uit romantische, stijlvolle bruidsjurken die gemaakt worden van het mooiste kant. Maggie Sottero heeft ook een schitterende collectie met vintage trouwjurken.

LadyBird Trouwjurk

Ladybird De Luxe Collectie

Ladybird De Luxe is een prachtige, romantische collectie trouwjurken. De bruidsurken in deze collectie zijn natuurlijk kenmerkend vanwege hun luxe uitstraling en het gebruik van de mooiste stoffen en het fijnste kant.

Prinsessen trouwjurk | Ladybird Princess

Op zoek naar die ene prinsessen bruidsjurk of Sissy bruidsjurk?  De Ladybird Princess bruidscollectie is speciaal voor bruiden die zich als een prinses willen voelen op hun trouwdag. De collectie bestaat uit trouwjaponnen met indrukwekkende, tulle rokken en schitterende versierde lijfjes.

LadyBird Trouwjurk

Grote maten trouwjurken | By Ladybird +More

Zoekt je een trouwjapon in een maatje meer  (tot maat 60) Deze bruidsmode collectie bestaat uit elegante trouwjurken met een perfecte pasvorm in grotere maten. De exclusieve Ladybird +More bruidsmode collectie bestaat uit schitterende trouwjurken met een perfecte pasvorm voor een maatje meer. De bruidsjurken accentueren de mooie, vrouwelijke rondingen en zorgen ervoor dat iedere bruid er geweldig uit ziet op haar trouwdag. Zowel strapless trouwjurken in grote maten als gekleurde bruidsjurken in grote maten.Ondanks een maatje meer er schitterend uit zien op je trouwdag.

LadyBird Trouwjurk grote maten

LadyBird Trouwjurk grote maten

Gekleurde trouwjurken

Ben je op zoek naar iets anders dan en witte trouwjurk, en je bent op zoek naar een mooie gekleurde trouwjurk? Ladybird heeft ook een prachtige, diverse collectie met gekleurde bruidsjurken, avondjurken. Deze modellen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Je kan bijvoorbeeld kiezen uit mooie diep blauwe kleuren, maar ook romantische rode of roze trouwjurken. Ook kun je kiezen voor een spectaculaire zwarte of paarse bruidsjurk. 

LadyBird gekleurde Trouwjurk

Korte trouwjurken en bruidsjurken

​Een korte trouwjurk is helemaal hip! Ben je op zoek naar zo'n korte bruidsjurk, die kort is aan de voorkant maar lang aan de achterkant. De korte bruidsjurk wordt steeds populairder  en is ook ideaal voor een meer informele bruiloft of bruiloft op bijvoorbeeld het strand. Ladybird heeft zowel de korte bruidsjurken als de zogenaamde tea-length trouwjurken.

Trouwjurken met lange mouwen en met jasjes

Ben je op zoek naar een trouwjurk met lange mouwen, bijvoorbeeld van kant, of met een jasje of bolero? Ook dit heeft LadyBird in de bruidscollectie. Wil je alle stijlen van Ladybird op je gemak bekijken, dan kun je het beste ook even op de website van LadyBird gaan kijken.

Hieronder vind je enkele verkooppunten van het schitterende merk LadyBird!


 
 
Menu
Categorieën