Menu icon Home button

Trouwjurken LadyBird | collectie 2020


Ga je binnenkort trouwen? Dan is de 
trouwjurk één van de belangrijkste onderdelen van je trouwdag. De ontwerpers van de Ladybird collecties zijn zich daar zeker van bewust, want ieder seizoen weten zij weer een prachtige collectie trouwjurken af te leveren, afgestemd op de eigentijdse bruid. Stuk voor stuk jurken met internationale allure! De bruidsmode van Ladybird heeft dan ook een eigen karakter. Deze trouwjurken omlijsten het lichaam van elke bruid, accentueert de juiste punten en ondersteunt haar persoonlijkheid.

Ladybird bruidsjurk


Verschillende stijlen trouwjurken

​Ladybird heeft heel veel verschillende stijlen in haar bruidsmode collectie. In de online collectie van Ladybird vind je trouwjurken in de volgende stijlen: bohemian, princess, couture, sensual, sparkle, colored, avant garde, maternity, royal en transparent. Daarnaast bieden zij voor de bruid met een maatje meer de Plussize collectie aan. Deze grote maten collectie bestaat uit uitsluitend kwaliteitsjurken met een schitterende pasvorm.
 

‘Als een lieveheersbeestje op je landt, zal er iets geweldigs met je gebeuren!’

Men zegt dat een lieveheersbeestje veel geluk brengt, maar het kleine beestje staat ook symbool voor liefde. De combinatie tussen geluk en liefde is precies wat Ladybird met haar bruidsjurken overbrengt. Een trouwjurk van Ladybird wordt met liefde ontworpen en gemaakt, omdat een bruid op haar huwelijksdag geen genoegen zou moeten nemen met minder. Geluk vind je op je huwelijksdag natuurlijk bij elkaar en daarom heeft Ladybird gekozen voor een lieveheersbeestje als symbool. Ladybird geeft aan elke bruidsjurk een beetje extra geluk mee. Op deze manier wil Ladybird het bruidspaar veel geluk toewensen op hun trouwdag en in de liefde. Hieronder volgen alle stijlen van Ladybird.
 

Bohemian bruidsjurken

Bij een bohemian bruiloft draait het allemaal om lichte stoffen, zwierige materialen en prachtig kant. Voor de bruid die kiest voor een bruiloft in de tuin, op het strand, in de bossen of ergens anders in de buitenlucht. Alles mag, zolang het maar een onvergetelijk feest wordt! De schitterende bruidsjurken uit deze collectie zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Hieronder een kleine greep uit de bohemian collectie. 

Bohemian ladybird
 

Prinsessen jurken van Ladybird

Droom jij van kleins af aan al van een sprookjeshuwelijk waarbij jij een gigantische prinsessenjurk draagt? Bekijk dan online de prachtige collectie van Ladybird Princess en waan je in romantische sferen. Deze collectie is speciaal gemaakt voor bruiden die zich een echte princess willen voelen op hun mooiste dag. De collectie bestaat uit bruidsjurken met indrukwekkende, tule rokken en prachtige versierde lijfjes. Hieronder volgen een aantal modellen uit de prachtige prinsessen collectie.

Princess Ladybird
 

Couture 

Weelderige gowns met glamoureuze details en het gebruik van rijke stoffen maken de look van de nieuwe lijn Ladybird Couture compleet. Het ontwerpteam heeft een collectie samengesteld dat heel goed past op de catwalk van modebewuste metropolen. De trouwjurken binnen deze collectie zorgen gegarandeerd voor een spectaculaire entree. Bekijk hieronder een aantal jurken uit deze collectie.

Couture Ladybird


Ladybird Sensual

De Ladybird Sensual collectie bestaat uit prachtige sexy trouwjurken die stijlvol en toch uitdagend zijn met schitterende details. Het draait allemaal om de verleidelijke voorkanten en de adembenemende achterkanten. Bijzondere materialen, transparante details, romantische knoopjes en verfijnde kanten applicaties. Een kleine greep van deze collectie vind je hieronder.

Ladybird Sensual


PlusSize collectie

Voor de wat vollere bruid heeft Ladybird een prachtige PlusSize collectie. Deze collectie gaat tot maat 60. Binnen deze collectie vind je elegante trouwjurken met een perfecte pasvorm in grotere maten. Stuk voor stuk afgestemd op de bruidsmodetrends. De bruidsjurken accentueren de mooie, vrouwelijke rondingen en zorgen ervoor dat iedere bruid er fantastisch uitziet op haar mooiste dag. Wij tonen de mooiste modellen hieronder.

Plussize collectie trouwjurken


Ladybird sparkle

Fonkelende sterren, het is alsof er honderden kleine glinsterende steentjes op de jurk zijn genaaid. Deze glitter and glamour bruidsjurken zijn afgewerkt met subtiele tattoo applicaties of diep uitgesteden ruggen of decolletés. Op de mooiste dag van je leven ben je met deze jurk letterlijk het stralende middelpunt. Wat is jouw favoriet uit deze Sparkle bruidsmode collectie? Onze favorieten tonen we hieronder.

Sparkle bruidsjurken


Gekleurde bruidsjurken

De meeste bruiden trouwen in het wit. Mocht dit niet helemaal jouw ding zijn, dan past de bruidsmode collectie gekleurd perfect bij jou. Ladybird heeft een prachtige collectie gekleurde bruidsjurken en bruidsmeisjesjurken in verschillende stijlen. Alle trouwjaponnen zijn verkgijbaar in meerdere kleuren. Op deze manier kan jij trouwen in je lievelingskleur of jouw trouwjurk aanpassen op de kleur thema van jouw huwelijk. Bekijk hieronder een kleine greep uit de gekleurde trouwjurken collectie.

Gekleurde trouwjurk


Avant Garde

De trouwjurken in de collectie van Avant Garde zijn spannend, modern en dit gecombineerd met prachtige stoffen. Deze lijn is het verrassende, nieuwe paradepaardje van Ladybird. De designs vertellen het verhaal van een moderne, extraverte bruid die zich comfortabel voelt in de spotlights. Deze geraffineerde trouwjaponnen zijn een hele mooie toevoeging aan de Ladybird Collectie. Oordeel zelf maar. 

Avant Garde


Trouwjurken voor zwangere vrouwen

Ladybird heeft een prachtige collectie voor zwangere vrouwen, genaamd Maternity. Er zijn talloze mogelijkheden om jouw figuur tot haar recht te laten komen in een trouwjurk uit deze lijn. Wat is jou favoriet uit de Maternity bruidsmode collectie? Onze favorieten tonen wij hieronder. 

Trouwjurken voor zwangere vrouwen


Royal collectie van Ladybird

De Royal collectie van Ladybird is voor de bruid die koninklijk op haar bruiloft wilt verschijnen. Rijke materialen en prachtige vormen. Bekijk een kleine greep uit de Royal collectie hieronder. Elegant en met konklijke allure. Voel je op jouw mooiste dag even de koningin in deze prachtige bruidsjurken van Ladybird. 

Koninklijke trouwjurken


Trouwjurken met een doorzichtig bovenlijfje

Ladybird heeft er nog een nieuwe collectie aan toe mogen voegen, namelijk Transparent. Een prachtige collectie trouwjurken met een doorzichtig bovenlijfje. Mooie silhouetten, verfijnd kant en schitterende details. Bekijk de mooiste modellen hieronder. 

Transparent Ladybird

 

Maak snel een afspraak bij de dichtstbijzijnde Ladybird bruidsmode winkel bij jou in de buurt:

 
Menu
Categorieën