Menu icon Home button

Bruidshoeve Charlotte

bijzonder - anders - beter

  • Blader door foto's

OVER BRUIDSHOEVE CHARLOTTE

Romantisch kant, uitgesproken strass, of basic stijlvol? Ontdek onze sfeervolle bruidshoeve gelegen in in Friesland, op de grens met Drenthe, Flevoland en Overijssel. Wij bieden voor ieder type bruid een verrassend breed aanbod van mooie merken trouwjurken en bruidsaccessoires.

LET THE FUN BEGIN

Stap onze bruidsmodewinkel binnen met een open mind. Je kunt jezelf wel in een enorme Sissi-jurk gedroomd hebben, maar het gaat erom dat ook in real-life het plaatje klopt. Durf ook eens iets heel anders te passen, je zou jezelf kunnen verrassen… Welke stijl trouwjurk je ook kiest, als jij er maar in straalt.

GEZELLIG EN GOED

Geniet van de ruimte en de ontspannen romantische sfeer. Als enthousiaste vakvrouw vind ik het ontzettend leuk om jou alle tijd en aandacht te geven. Daarom werken we op afspraak. Neem je iemand mee? Nodig dan een familielid en/of vriend(in) uit die snapt wat jouw stijl is, en die jouw mening het allerbelangrijkst vindt. En mocht jouw droomjurk hier of daar nog net effe anders moeten, dan prikt Gea een paar ouderwetse spelden en de coupeuse zorgt dat jouw trouwjurk als gegoten zit. Tot slot kom je natuurlijk nog even doorpassen.

VAN TOP TOT TEEN

Je kunt bij ons uitstekend terecht voor een ‘losse’ trouwjurk en dat is prima. Wil je het plaatje compleet maken? Kijk, pas en kies naar hartelust uit onze collectie bruidslingerie, trouwschoenen, bruidssieraden en haaraccessoires. Handig!

WANNEER?

Ongeveer een half jaar voor je trouwdatum de trouwjurk passen is perfect. Als jouw maat besteld moet worden dan duurt dat ongeveer drie maanden. Heb je nog maar twee maanden? Geen paniek, je kunt gewoon komen passen. We hebben veel in huis.
  • Mogelijkheden

  • VerificatieGekleurde trouwjurken
  • VerificatieKorte trouwjurken
  • VerificatieBruidslingerie
  • VerificatieTrouwschoenen
  • VerificatieBruidsaccessoires
 
Menu
Categorie├źn