Menu icon Home button

Bruidsjurken van Linea Raffaelli


Linea Raffaelli is een Belgisch bruidsmodemerk. De trouwjurken van Linea Raffaelli zijn erg speciaal en vooral ook heel vrouwelijk. Je figuur zal helemaal goed tot zijn recht komen in een jurk van dit bijzondere merk. Ieder seizoen wordt dan ook een uitgebreide collectie trouwjurken ontworpen, en ook cocktailjurken, avondkleding en bruidsaccessoires. Linea Raffaelli staat bekend om de stijl, originaliteit en niet te vergeten; de hele goede kwaliteit.  ​

Linea Raffaelli bruidsjurk


Romantische en moderne trouwjurken

​Dit mooie bruidsmode merk is erg romantisch en modern. De fijne ruches en schitterende applicaties kenmerken een trouwjurk van Linea Raffaelli. De combinatie van gekreukte stoffen, organza, tule en zijde maken deze trouwjurken zeker niet traditioneel, maar juist speciaal. De details in de jurken geven net dát extraatje om de bruidscollectie tot een heel mooi eindresultaat te brengen. Dus zoek je een schitterende trouwjurk in de meest mooie, kwalitatieve stoffen, met schitterende details en met een perfecte afwerking? Dan is het bruidsmode merk Linea Raffaelli echt iets voor jou.


Korte trouwjurken

​Ook biedt de bruidscollectie enkele prachtige korte bruidsjurkjes. Deze zijn allemaal schitterend afgewerkt en wordt er veel met kant gewerkt. Vaak zie je de off-shoulder jurken hier terug. Ook deze zijn schitterend met kant verwerkt en zijn ogen zeer verleidelijk. De korte jurken zijn allemaal erg romantisch en even verleidelijk als de off-shoulder collectie. Dus voor de zomerbruid is er ook voldoende keuze in de kortere bruidsjurken!

Korte trouwjurk van Linea Raffaelli
 

Cocktailjurken, avondmode en galakleding

​Voor de moeder en schoonmoeder, die op jullie speciale dag ongetwijfeld ook wil stralen, is er in de collectie met cocktailjurken, avondmode en galakleding ook voldoende keuze. De jurken zijn allemaal prachtig afgewerkt, en als moeder van de bruid of bruidegom mag je je zelf natuurlijk ook laten zien en indruk maken op de gasten net zoals de bruid. Natuurlijk zijn deze jurken niet alleen geschikt voor de moeder of schoonmoeder, maar de vriendin die bijvoorbeeld een getuige is, zal zeker ook slagen bij Linea Raffaelli en schitteren op jullie trouwdag.
 

​Bruidsaccessoires

Bij Linea Raffaelli hebben ze naast de trouwjurken ook prachtige en een ruime keuze aan bruidsaccessoires, zoals bruidssieraden en trouwschoenen. Dus om het hele plaatje compleet te maken, kun je voor bij je trouwjurk ook schitterende bijpassende ketting, armband, oorbellen, tasjes en bruidsschoenen krijgen.
Het merk Linea Raffaelli is zeer goed vertegenwoordigd bij onderstaande verkooppunten:

 
Menu
Categorieën