Menu icon Home button

Trouwen in een jurk van Affinity Bridal

 

Affinity Bridal

Affinity Bridal is een Nederlands bruidsmode merk, net zoals bijvoorbeeld Creation of leijten en de trouwjurken kenmerken zich door het gebruik van prachtige stoffen en hebben een perfecte pasvorm voor elke bruid, dus ook elk figuur. De bruidsjurken van Affinity Bridal zijn stijlvol, modieus, origineel en betaalbaar.  De trouwjurken van Affezione zijn ook verrassend betaalbaar.
 Affinity is stijlvol, modieus en origineel

Affinity Bridal is een bruidsmodelijn voor de eigenzinnige bruid; voor de bruid die haar bruiloft net even anders wil en er betoverd uit wil zien op haar trouwdag. De collectie verscheen voor het eerst in 2010 met betaalbare designer trouwjurken en is één van de collecties van Ladybird. Een Affinity bruidsjurk is stijlvol, modieus en origineel. De jurken worden gemaakt van luxe stoffen.
 Ontwerpster Ingrid van den Brink

De bruidsmodecollectie wordt ontworpen door onze ontwerpster Ingrid van den Brink, zij is hoofd inkoop bij Ladybird, samen met haar stylistes. Ingrid van den Brink: “We hebben deze bruidsmodelijn op de markt gezet om een nieuwe doelgroep van bruiden aan te spreken. We ontwerpen trouwjurken voor de moderne bruid en besteden heel veel aandacht aan een goede pasvorm en de juiste stoffen. De jurken zijn stijlvol, vernieuwend en betaalbaar."


 

Nieuwste bruidsmodetrends

​Het team van Affinity reist de wereld over op zoek naar de nieuwste bruidsmodetrends en de zachtste en soepelste stoffen. Daarnaast wordt gekeken naar de wensen van bruiden, zodat ze voor jou de beste en meest betaalbare bruidsjurk in de collectie hebben.Op de overzichtspagina op deze website van alle merken trouwjurken zie je het complete aanbod bruidsjurken uit heel Europa en zelfs ver daarbuiten, zoals het Amerikaanse bruidsmodemerk Maggie Sottero.

Hieronder vind je de bruidsmodewinkels die Affinity Bridals in de collectie hebben.

 
Menu
Categorie├źn