Menu icon Home button

10 redenen om een weddingplanner in te schakelen


Een weddingplanner is toegankelijk voor iedereen!

Als je denkt dat weddingplanners erg duur zijn en dat alleen de rijken zich dit kunnen veroorloven, dan heb je het echt mis!. Hier geven we je 10 redenen om er toch nog eens over na te denken om toch een weddingplanner in te huren.. Want het uitgeven van jullie geld voor de trouwdag kun je toch echt het beste doen op basis van de ervaring van een weddingplanner. Dat scheelt je ongetwijfeld een flink deel van je budget, waardoor je de diensten van deze ervaringsdeskundige juist weer op je budgetlijst kunt opnemen, zonder dat je het budget hoeft te verhogen.

Trouwdag organiseren


Reden 1. Je verdient het dat alles perfect verloopt op die grote dag.

Als je gaat trouwen dan kost het heel veel tijd en hard werken om een huwelijksfeest tot in de puntjes te organiseren. Een weddingplanner heeft ervaring met het organiseren van huwelijksfeesten en met die ervaring krijg jij de trouwdag van je leven. Zij kennen de juiste trouwbedrijven en krijgen meestal aantrekkelijke kortingen bij bepaalde bedrijven, dus kun je ook veel geld en niet te vergeten tijd besparen...... 


Reden 2. Je kunt niet goed omgaan met het beschikbare budget.

Geld is een van de moeilijkste aspecten van het plannen van jullie trouwdag. Wie betaalt wat en wanneer moet welke factuur betaald worden? Een weddingplanner is eigenlijk ook een financieel adviseur die is gespecialiseerd in het organiseren van huwelijksfeesten en bruiloften. Ze weten hoeveel iets ongeveer gaat kosten en welk percentage van jullie budget zal worden besteed in wat voor onderdeel van de trouwdag, of wanneer de betalingen zullen moeten worden overgemaakt. 


Reden 3. De planning van jullie huwelijk moet plezierig zijn en zeker niet stressvol.

Of de datum van jullie trouwdag nog ver weg is, of juist dichtbij, je moet lekker genieten van elk moment van die bijzondere tijd, samen met de partner van je dromen. Het belangrijkste is dat je niet veranderd in een vreselijke stresskip die niet kan slapen, niet kan eten, niet kan werken en die voortdurend de nadruk legt op over hoeveel werk er gedaan moet worden. Een weddingplanner heeft alle tijd en de vaardigheden om alles uit jullie handen te halen. Alles wat je zelf moet doen is genieten van deze bijzondere periode.


Reden 4. Je wilt niet teveel tijd steken in het zoeken van de juiste trouwbedrijven.

Het is ontmoedigend om te weten hoeveel leveranciers er zijn (en hoeveel mensen er nodig zijn om een huwelijk tot een succes te maken). Wie te vertrouwen? En wat is voor jullie één van de moeilijkste taken van het plannen van een bruiloft? Zodra je een geweldige weddingplanner vind, is de rest veel gemakkelijker. Ze kunnen jullie goed adviseren in bepaalde leveranciers waar ze eerder mee hebben gewerkt en ze weten hoe ze beste prijzen kunnen krijgen, en niet te vergeten de beste resultaten. "Zelfs als ze een nieuwe leverancier inhuren, weten ze de beste stijl en prijs te vinden die bij jullie past." 


Weddingplanner tijdens trouwdag

Reden 5. Je wilt je geen zorgen maken dat je iets bent vergeten te plannen of te betalen.

Een checklists voor je huwelijksdag kan pagina's lang zijn, dus het is geen verrassing als je je zorgen maakt over iets dat je misschien vergeten bent . Gelukkig weet een weddingplanner wat er moet gebeuren! Zij kan zich goed houden aan de deadlines en je eraan herinneren wanneer de dingen moeten worden gedaan en besloten. Niets zal ooit worden gemist, en je hoeft niet bang te zijn dat je op de mooiste dag van je leven voor verrassingen komt te staan, als gevolg van slechte voorbereiding . 


Reden 6. Door je drukke baan wil je niet dat de planning voor het trouwen je leven over neemt.

Het plannen van een bruiloft kost ontzettend veel tijd, vooral wanneer je alles ook nog eens zelf moet doen. Het inhuren van een weddingplanner is als het hebben van een persoonlijke assistent die als enige verantwoordelijk is voor een juiste planning en die jou alle tijd geeft door naast het plannen van een bruiloft ook gewoon door te gaan met je eigen leven.


Reden 7. De geweldige contactpersoon van de trouwlocatie zorgt niet voor de andere details.

Jullie hebben zelf al een mooie trouwlocatie of feestlocatie gevonden, maar de persoon die zorg draagt voor alle logistiek van de locatie en vaak wordt geleverd als onderdeel van uw bruiloft pakket, kan je niet alles geven en regelen wat jullie willen. Een weddingplanner is hiervoor de juiste persoon en zal alles onder controle krijgen. Een weddingplanner gaat verder dan alleen deze taken. Ze kan jullie ook helpen bij het beheren van het budget, bemiddelen met jullie familie, jullie vertellen welke bloemen in het seizoen op jullie trouwdag het meest geschikt zijn, zoeken de juiste bedrijven die bij jullie passen, zoeken de beste prijs/kwaliteitsverhouding, en alles wat je eigenlijk maar wilt. 


Reden 8. Een weddingplanner helpt je om van je droomhuwelijk werkelijkheid te maken

Het maakt niet uit of je al precies weet wat je wilt, een vaag idee hebt, of zelf helemaal nog geen idee hebt, een weddingplanner kan je helpen bij de stijl van je bruiloft. Zij kennen de laatste trends en worden dagelijks geïnspireerd door andere bruiloftsfeesten, leveranciers, trends in trouwen en de trouwbranche. Zo kan een weddingplanner het juiste thema, stemming of stijl van het bruiloftsfeest vinden, zodat jullie een huwelijksfeest zullen hebben hoe jullie dat vooraf eigenlijk al in gedachten hadden. 


Ceremoniemeester voor trouwdag

De afbeeldingen op deze pagina zijn gemaakt door Kim Kroeze Fotografie


Reden 9. Jullie hebben moeite met de ideeën van familieleden of vrienden.

Heeft de familie een ander idee van hoe jullie bruiloft eruit moet zien? Veel bruiden hebben te maken met een overvloed van tegenstrijdige adviezen van vrienden en familie over hoe de trouwdag er uit zal moeten zien en zo kan het moeilijk zijn om iedereen te behagen. Je schiet helemaal in de stress en weet niet hoe je hier mee om moet gaan? Een weddingplanner zal zich bezighouden met de verwachtingen van de familie. Ze zal de beschikbare opties doornemen en ze kan worden ingeroepen voor deskundig advies, zodat je zelf een weloverwogen beslissing maken. 


Reden 10. Jullie zijn van plan om in het buitenland te trouwen.

Bij het plannen van een bruiloft in het buitenland, heb je iemand nodig die hier ervaring mee heeft. Het is moeilijk dit zelf te organiseren, want het gaat over leveranciers die je nog nooit hebt ontmoet of een locatie die je nog nooit in het echt hebt gezien. Een weddingplanner met ervaring in het organiseren van trouwerijen in het buitenland kan jullie hierbij uitstekend helpen. Zij weet waarschijnlijk de mooiste locaties en hoe alles in z'n werk gaat. 

Het plannen van een bruiloft kost veel tijd, energie en aandacht. Sommige onderdelen ervan zijn leuk en spannend , maar de stress om alles te onthouden en alles wat met betalingen te maken heeft zijn minder leuk, maar helaas wel noodzakelijk. Als je een weddingplanner in huurt, heb je een specialist aan het werk die jullie veel stress uit handen neemt en alles onder controle heeft, zodat je zorgeloos naar je huwelijksdag kunt uitkijken. 
 
Menu
Categorie├źn