Menu icon Home button

Maak je trouwpak uniek!

Door: 0 reacties

Maak je trouwpak uniek!
Het is een uitdaging voor de bruidegom om een geschikt trouwpak te vinden voor de trouwdag. Met speciale wensen variërend van themakleuren, staaltjes van de trouwjurk, of een thema voor de trouwdag zelf, kom je met een confectiepak niet altijd goed uit.

Daarvoor moet je dus echt op zoek gaan naar een trouwkostuum welke voor jou op maat wordt gemaakt. Salvatore Vacerra is de specialist in het samenstellen van jouw trouwpak op maat en helpt jou hier dan ook graag bij. Met meer dan 5000 stoffen en een scala aan designopties zorgen zij ervoor dat het trouwpak volledig op jouw wensen wordt afgestemd, rekening houdend met de trend van nu.

Trends in trouwpakken voor het komende seizoen

​Dit zijn de trends voor trouwpakken dit seizoen:
1. Als bruidegom kies je dit seizoen voor zijde-/wol in een gepoederde kleurenpakket van lichtblauw en beige.
2. Een tweede trend voor komend trouwseizoen is de opkomst van de 3D-effecten. Stoffen krijgen meer diepte doordat de wol in een wafel geweven is.
3. Wat ook helemaal hot is dit seizoen zijn de jacquardwevingen. Voornamelijk ton-sur-ton (kleur op kleur) heeft hierin de overhand.


 

Laat je trouwpak persoonlijk maken

​Tot in detail kan het trouwpak worden gepersonaliseerd. Denk bijvoorbeeld eens na over een monogram in jouw voering of onderkraag, knoopsgaatjes in themakleur van de bruiloft en knopen in de kleur van je trouwschoenen. Van breedte van revers, het aantal knopen op het jasje tot de zakken, vrijwel alles is af te stemmen naar eigen wens.Maak vrijblijvend een afspraak bij Salvatore Vacerra in een van de vestigingen in Breda, Den Bosch, Utrecht of Den Haag. Je kunt ook gebruik maken van de Travelling Tailor service, ofwel een stijladviseur die bij jou thuis langs komt, op een tijdstip wanneer jullie dat schikt.

Reacties

Laat een reactie achter
 
Menu
Categorieën