Menu icon Home button

Trends in bruidsboeketten


Wanneer je ten huwelijk bent gevraagd, sta je niet gelijk bij de bloemist op de stoep om de bloemen uit te kiezen. Maar bloemen spelen een belangrijke rol op je bruiloft. Denk aan de corsages, tafeldecoratie en natuurlijk het bruidsboeket wat op bijna iedere trouwfoto te zien is. Voor aankomend trouwseizoen zijn er weer heel veel frisse trends op het gebied van bruidsboeketten. Pastel zul je  wat minder vaak gaan zien, maar de felle kleuren zijn weer helemaal terug! Paars is dé kleur en ook wordt er veel gecombineerd met diverse kleuren. Bekijk hieronder de allernieuwste trends in bruidsboeketten.

De Stijl Floral Design
Foto: De Stijl Floral Design
 

Eindeloos mixen met diverse bloemen

Keuzestress? Niet nodig! Er kan eindeloos gemixt worden met diverse bloemen. Ben jij een liefhebber van rozen, maar hou je ook van lelies? Laat ze dan door een bloemist bij elkaar binden. Je kunt er nog een heleboel andere bloemen aan toevoegen. 
 

Paars is dé kleur

Voor aankomend trouwseizoen is paars dé kleur. Felle paarse tinten worden veel gebruikt voor in het bruidsboeket en is prima te combineren met bijvoorbeeld bordeauxrood, blauw en groen. En denk eraan, eindeloos mixen met diverse bloemen!

Bloemstyliste Heleen
Foto: Bloemstyliste Heleen


Een vleugje blauw

Heeft de liefde van je leven een blauw trouwpak uitgekozen? Of heb jij gekozen voor een jurk met een blauw tintje? Dat komt dan goed uit! We gaan namelijk allemaal voor een vleugje blauw in ons bruidsboeket dus dat zou dan perfect bij de trouwkleding passen. Het bruidsboeket krijgt een frisse en trendy look door de blauwe bloemen. 
 

Bloemen van Protea

De bloemen van Protea zijn helemaal hot! En daarom zie je deze bloem ook veel terugkomen in het bruidsboeket. De Protea is de nationale bloem van Zuid-Afrika en is dus geen makkelijke keuze voor je bruidsboeket. De bloemen van Protea zijn door gekleurde, vaak behaarde schutbladeren omsloten. Soms zitten de schutbladeren dicht op de bloem, bij sommige soorten wijken ze en laten ze het witte hart goed zien. De kleuren variëren van licht tot donkerroze, met wit en oranje-geel rondom de bloem. De Protea groeit in subtropische tot tropische omstandigheden met warme dagen met veel zon en koele nachten. Inmiddels kweekt men de Protea ook op andere continenten, waardoor de Protea steeds makkelijker en het hele jaar door te koop is. 

De bloemen die verwerkt worden in het bruidsboeket, kun je ook gebruiken voor de corsages en de tafeldecoratie zodat je een geheel krijgt. Je hoeft je natuurlijk niet aan deze trends te houden, kies wat jij mooi vindt!
 

Bloemisten:

 
Menu
Categorie├źn