Menu icon Home button

Rembo Styling trouwjurken

 

Trouwen in een elegante trouwjurk van Rembo Styling

Rembo Styling is een Belgisch bruidsmodemerk, net zoals bijvoorbeeld Linea Raffaelli. De trouwjurken van Rembo Styling kunnen worden omschreven als een eigenzinnige collectie die tevens elegantie uitstraalt. Er wordt veel gebruik gemaakt van verfijnde details en schitterende bewerkingen. 


Eenvoud is de stijl waaronder Rembo Styling omschreven kan worden

De stijl waaronder de bruidsjurken van Rembo Styling omschreven kunnen worden is eenvoudig. Maar door de eenvoud is er wel naar getracht om elke bruidsjurk een unieke draai te geven. Bij de nieuwe collectie vind je nu veel vintage trouwjurken, zoals op de afbeelding hieronder. Dit is op het moment helemaal hot. Dat zie je in de collectie van Maggie Sottero ook terug komen het bohemian stijltje.
 
trouwen in een jurk van Rembo Styling


Visie van Remo Styling

Het geheim van Rembo Styling is dynamiek, durf en vooral creativiteit. Een trouwjurk is pure emotie. Voor zowel de ontwerper en voor de bruid. Daarom geven ze bij Rembo Styling de ontwerpers creatieve vrijheid. In de afgelopen jaren hebben ze zwaar geïnvesteerd in het atelier in België en de kwaliteit en capaciteit van eigen productie in Portugal.
 


Missie van Rembo Styling

Het uitgangspunt van de ontwerpers is de bruid van vandaag: een dynamische, modebewuste jonge vrouw die echt weet wat ze wil. Haar bruidsjurk moet overeenkomen met haar wensen en haar persoonlijkheid.  Als trendsetter zijn ze klaar om risico's te nemen.Bij Rembo Styling blijven ze de aanstaande bruiden verrassen met creaties die ze nog nooit eerder hebben gezien.
 


Emotionele waarde

Het kiezen van een trouwjurk is emotie, een belangrijke gebeurtenis. Alles moet tot in de puntjes kloppen: de pasvorm en natuurlijk de 'once in a lifetime ervaring. Mocht jouw trouwjurk hier niet tussen zitten, dan kun je altijd even op de website van Rembo Styling gaan kijken. En je kunt natuurlijk altijd even bij alle merken van trouwjurken kijken op deze website.


 

Het team van Rembo Styling

Bij Rembo Styling, draait alles om pure passie. De Rembo Styling team bestaat uit jonge gepassioneerde professionele ontwerpers die de perfecte ambassadeurs voor de collectie trouwjurken zijn. 
Menu
Categorie├źn