Menu icon Home button

Enzoani


Trouwjurken van Enzoani

Enzoani is een jong bruisend bedrijf en ontstond in 2006 en groeide al snel uit tot de top van de bruidsmode industrie. Vanaf de lancering is Enzoani uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde bruidsmodemerken in vele landen, dankzij de uitzonderlijke goede kwaliteit en bovenal een schitterende pasvorm en afwerking van de jurken. 

Enzoani kwam met meerdere labels, waaronder Enzoani, Blue by Enzoani, Beautiful by Enzoani en uiteindelijk het exclusieve Black Label by Enzoani.  
 

​Enzoani

Enzoani trouwjurk

Enzoani trouwjurk

Dit label is van topdesigner Enzoani. Deze trouwjurk collectie bestaat uit moderne, romantische, glamour bruidsjurken. Er wordt bij dit merk veel gebruik gemaakt van applicaties, zoals broches, jasjes, kraaltjes en bolero's. Maar je zal ook de minimalistische trouwjurken tegen komen, zoals de afbeelding hier rechts boven en rechts onder (de zeemeerminnen modellen). Ook bij de trouwjurken van Linea Raffaelli zie je de romantische lijn. Het label Enzoani heeft een ruim assortiment trouwjurken er zit bijna voor elke bruid wel een mooie jurk bij. Bij de trouwjurken van Enzoani kun je ook een ceintuur toevoegen, zodat je eigenlijk een unieke jurk creëert. De trouwjurken zijn modern en erg romantisch.
 

Enzoani trouwjurk

Enzoani trouwjurk

​Beautiful by Enzoani

Beautiful by Enzoani

Beautiful by Enzoani

Dit label is ontworpen in 2012 door creatief directeur, Kang Chun Lin van Enzoani. De trouwjurken zien er wat jeugdiger uit en meer toegankelijker voor een breder publiek, want de jurken zijn betaalbaar. Maar het belangrijkste bij deze jurken is dat de ze wel van hoge kwaliteit zijn! Het zijn mooie romantische trouwjurken. Elk jaar worden we weer verrast door de veelzijdige creaties van het label Beautiful by Enzoani, de jurken zijn subtiel en smaakvol. Elk seizoen worden er weer mooie luxe stoffen gebruikt voor deze jurken. De aanstaande bruid zal hier heel snel haar droomjurk tussen vinden. 
 

Beautiful by Enzoani

Beautiful by Enzoani

Blue by Enzoani

Blue by Enzoani

Blue by Enzoani

Het label Blue by Enzoani kenmerkt zich als moderne, glamour trouwjurk collectie. Er worden veel applicaties verwerkt in de jurken, ze zijn schitterend  versierd met prachtige kraaltjes en broches. Bij de Blue by Enzoani label kom je elk jaar verschillende aan stijlen tegen, van strak modern tot aan ware kunstwerken. Ook bij dit label kun je de jurk uniek maken door een ceintuur erbij te dragen van de riemenlijn van Enzoani. De Blue by Enzoani collectie kun je vergelijken met de duurdere Enzoani collectie, maar meer toegankelijke voor een breder publiek door de wat lagere prijzen. Bij de trouwjurken van Maggie Sottero wordt ook veel met kant en prachtige applicaties gewerkt. Ook daar zie je de mooie strakke jurken terug.

Blue by Enzoani

Blue by Enzoani

Blue by Enzoani
 

Trouwen in een jurk van Enzoani

​Denk jij na het zien van deze mooie trouwjurken, "Ik wil graag trouwen in een jurk van Enzoani!" Dan kun je gaan kijken bij onderstaande leveranciers van deze unieke trouwjurken. Trouwen doe je maar 1 keer, dus kies de juiste trouwjurk waar je in wilt gaan trouwen,eentje waar jij je lekker in voelt. En eentje die je echt fantastisch staat! Jouw trouwdag kan dan al niet meer kapot, want de jurk speelt wel een hele grote rol als je gaat trouwen.

 

 
Menu
Categorieën