Menu icon Home button

Zijden bruidsboeketten


Waarom kiezen voor zijden bruidswerk

Jullie trouwdag.... één van de mooiste dagen van je leven. Daar wil je ook graag blijvende herinneringen aan over houden. Dit zal ongetwijfeld via mooie trouwfoto's en een trouwfilm zijn, maar ook je bruidsboeket, autobloemstuk, corsages etc, kun je als tastbare herinnering bewaren door deze te (laten) prepareren en drogen. 

Zijden trouwboeketten BloemengevoelFoto: Bloemengevoel


Bruidsboeket en corsages

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een zijden bruidsboeket en corsages. De voordelen van zijden bruidswerk zijn natuurlijk dat je niet alles hoeft te prepareren en drogen, of naar desbetreffende bloemist gaat het bruidsboeket te behandelen en in te lijsten. Zijden bruidswerk blijft altijd mooi!
Een ander voordeel van zijden bloemen is dat je het bruidswerk al eerder kunt aanschaffen zodat je die dus maar vast in huis hebt. Want het kan zo maar zijn dat jouw favoriete bloemist te ver van de trouwlocatie zit doordat je elders in het land trouwt of zelfs in het buitenland. Dan is zijden bruidswerk toch een unieke oplossing. En je bent met de bloemen in het bruidsboeket natuurlijk niet afhankelijk van het seizoen waarin je trouwt.

Je kunt bij de specialisten op dit gebied ontzettend veel krijgen met zijden bloemen, zoals: autoversiering, bruidsboeket, corsages, kinderboeketjes, decoratie van feest- en trouwzaal, autoversiering , enz. 

Zijden bruidsboeketten
´╗┐Foto: Royabloemen
 
 
Menu
Categorie├źn