Menu icon Home button

De beste tips als jullie buiten willen trouwen

Trouwen op een locatie buiten; het is een prachtige en romantische manier om elkaar het jawoord te geven. Toch komen er, wanneer je buitenshuis trouwt, extra aandachtspunten bij kijken. Want wat ga je doen als het onverhoopt slecht weer wordt en hoe decoreer je de locatie op een mooie manier? Om je hierbij op weg te helpen, hebben we de beste tips verzameld in dit blog. Lees dus snel verder!


 

 Tip #1: Houd rekening met typisch Nederlands weer 

Hoe goed jullie ook rekening hebben gehouden met het weer bij het kiezen van de datum en hoe vaak jullie het weerbericht ook in de gaten houden, het Nederlandse weer is nu eenmaal wisselvallig. Het kan dus onverhoopt toch voorkomen dat het gaat regenen, zelfs op een mooie zomerdag. Wil je voorkomen dat de regen roet in het eten gooit? Zorg er dan voor dat je voorafgaand aan deze belangrijke dag al de nodige maatregelen getroffen hebt. Zorg bijvoorbeeld voor een stretchtent waar meer dan voldoende ruimte is voor jullie gasten. Laat bij voorkeur meerdere stretchtenten plaatsen zodat jullie, ook als het slecht weer is, vrij kunnen bewegen en dansen. Je kunt stretchtenten gemakkelijk online aanschaffen bij partijen als Flextent.


 

 Tip #2: Regel de juiste hulp bij het plannen van je bruiloft 

De kans is groot dat jullie beiden voor het eerst gaan trouwen en een bruiloft organiseren. Bij het organiseren van een bruiloft komt vaak een stuk meer kijken dan je in eerste instantie had verwacht. Het is dan ook erg fijn als je hulp krijgt van iemand die hier ervaring mee heeft en precies weet wat er geregeld moet worden. Dat geeft rust en voorkomt vervelende verrassingen en stress. Overweeg daarom een weddingplanner in te huren. Vraag eens rond in je netwerk of anderen ervaring hebben met een goede weddingplanner, of ga online op onderzoek uit en lees de reviews goed door.


 

 Tip #3: Zorg voor de juiste decoratie 

Een bruiloft in de buitenlucht kan enorm romantisch zijn, zeker als je de natuurlijke omgeving op de juiste manier decoreert. Maak hierbij gebruik van sfeervolle verlichting boven de dinertafel en verlicht ook paden, bomen en daken. Denk daarbij aan fakkels, lichtslingers, lantaarns en kaarsen voor het juiste sfeerbeeld. Voor de resterende decoratie is het goed om een moodboard te maken met daarin verschillende kleurcombinaties en decoratie-opties. Zo houd je gemakkelijk het overzicht en kun je ook alvast bekijken hoe verschillende kleur- en productcombinaties bij elkaar passen.
 
Menu
Categorie├źn