Menu icon Home button

Vakbekwame fotograaf

Wees selectief bij het kiezen van een bruidsfotograaf

Lieve aanstaande bruidsparen: Voordat jullie gaan trouwen zul je ook de keuze moeten maken met welke bruidsfotograaf jullie straks (een deel van) de trouwdag gaan doorbrengen.
Kijk bij deze keuze eerst heel goed naar het werk dat de trouwfotograaf eerder al heeft afgeleverd bij bruidsparen die jullie voorgingen.. Probeer daarbij te voelen of de kwaliteit en de stijl van de trouwreportages wel past bij jullie stijl en verwachting. En is er een klik met de fotograaf, die straks samen met de bruidegom aanbelt bij de bruid op één van de mooiste dagen van jullie leven?


Tarieven enzo..

Als dat allemaal positief is, kijk dan pas naar het tarief voor de trouwreportage en vergelijk daarna het volledige pakket met andere aanbieders met hogere of lagere tarieven.
Wij willen zeker niet beweren dat je niet in zee moet gaan met een goedkope fotograaf, maar laat de kosten niet het zwaarste onderdeel zijn bij jullie keuze. Zelf weet je het beste hoe de kosten binnen jullie budget een rol spelen en hoe zwaar dit mee weegt binnen jullie keuze voor de trouwfotograaf met wie jullie de trouwdag grotendeels samen gaan doorbrengen.
Bedenk hierbij dat de fotograaf mede verantwoordelijk is voor hoe jullie in de toekomst letterlijk kunnen terug kijken op die onvergetelijke trouwdag.

Ons motto luidt dan ook: Een knappe camera alleen maakt nog geen fotograaf!


Kim Kroeze FotografieFoto's: Kim Kroeze Fotografie

Namens het team van TrouweninNederland.nl wensen wij jullie alvast veel succes en wijsheid bij de voorbereiding op het huwelijk en voor later een behouden vaart in het huwelijksbootje.
 
Menu
Categorie├źn