Menu icon Home button

Trouwen op maat

beëdigd (zingende) trouwambtenaar. Richard Sprokkereef

  • Blader door foto's

ALS ZINGENDE TROUWAMBTENAAR BEN IK KLAAR OM VAN JULLIE TROUWDAG EEN HELE SPECIALE TE MAKEN.

Mijn naam is Richard Sprokkereef en ik ben de beëdigd (zingende) trouwambtenaar.

Zitten jullie niet te wachten op een saaie, langdradige en uren durende ceremonie met een levensloop die iedereen al kent, dan zitten jullie bij mij goed. Ik realiseer me namelijk heel goed dat jullie gasten (in de meeste gevallen) op jullie huwelijksdag als eerste bij mij als trouwambtenaar komen. Daarmee is het aan mij om de toon van de dag te zetten. En die toon kan maar beter een leuke zijn, toch?!

Nadat we ruim van te voren uitvoerig kennis hebben gemaakt en we besproken hebben wat jullie do’s en dont’s zijn gaan we er samen een eigentijdse, vlotte en eerlijke ceremonie van maken met interactie met jullie gasten, natuurlijk de nodige romantiek, hier en daar wat vilein en natuurlijk veel humor.
Want trouwen moet vooral leuk zijn! 


Door heel Nederland voltrek ik huwelijken

Omdat ik als trouwambtenaar bij een gemeente ben aangesloten voltrek ik wettelijke en  ceremoniële huwelijken in heel Nederland en het buitenland.
Naast trouwambtenaar ben ik ook theatermaker. Vanuit mijn professie als zanger en regisseur van talloze kleine en grote theaterproducties weet ik als geen ander hoe ik met mijn passie, mensen kan raken.  Soms met een lach, soms met een traan, maar altijd waardig en respectvol. Daarmee is de ceremonie een mooie op maat gemaakte blijvende dierbare herinnering waarbij jullie altijd het stralende middelpunt zijn.
 

Beëdigd (zingende) trouwambtenaar

Als zingende trouwambtenaar kan ik jullie muzikaal begeleiden bij jullie entree, tijdens de ceremonie zelf, bij het weglopen of tijdens de toast. Dat hoeft natuurlijk niet maar het verrassingseffect is erg groot kan ik jullie vertellen. Vanwege mijn grote stembereik kan ik praktisch ieder door jullie gevraagd nummer zingen, met een pianist of gitarist, een combo, een band of een compleet orkest al dan niet met koor.
Alles is bespreekbaar, ik sta volledig ten dienste van jullie.
Zo schik ik me ook naar jullie dresscode op jullie heugelijke dag. Casual chique, tenue de ville, black tie, gala of toga in blauw of groen: het is jullie dag dus zeg het maar.
Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten om er samen een onvergetelijke en memorabele dag van te maken.
Mochten jullie meer informatie willen vul dan het formulier in op deze pagina, of ga naar mijn website www.trouwenopmaat.nl


Ook zijn mijn trouwbelevenissen te volgen via

Instagram (Trouwenopmaat_zingendebabs)
TIKTOK (trouwen.op.maat.nl) 
Facebook (Trouwen op maat)
YouTube


Een greep uit de beoordelingen:

In één woord: FANTASTISCH!!
De ceremonie was precies zoals we het graag wilde hebben! Richard voelt precies aan wat je wensen zijn en vertaald dat naar een hele mooie, grappige, romantische en unieke ceremonie. Niet alleen wij hebben ontzettend genoten, maar ook onze genodigden. We hebben alleen maar lovende reacties ontvangen. 

De fotograaf was ook zo onder de indruk (op deze manier had ze nog nooit een ceremonie meegemaakt), dus die nam direct een visitekaartje mee! 

Tijdens de borrel heeft Richard om het plaatje compleet te maken nog heel mooi gezongen met een collega. 
Richard: wij zijn jou ontzettend dankbaar dat je onze dag onvergetelijk hebt gemaakt! Zonder jou was het niet het totaalplaatje geworden waar wij zo op gehoopt hadden. 
Je bent een topper!!

Jordy en Rianda

*

ONZE DAG

9 september een dag zo bijzonder, zo liefdevol en met zoveel passie. Een dag om nooit te vergeten dat is het voor ons geworden! Daar heeft Richard als zingende trouwambtenaar voor meer dan 1000 procent aan bij gedragen.

Vanaf het eerste contact tot aan de laatste noot heeft hij ons als bruidspaar maar ook onze familie en vrienden weten te raken met je bijzondere, grappige en vooral liefdevolle woorden. Wij als bruidspaar hebben geen seconde getwijfeld over wat tegen hem moesten vertellen, als een open boek nam hij alles in zich op en konden wij alles bij hem kwijt. De kunst om van al die kleine momenten een prachtig verhaal te maken heeft hij met veel passie weten te vertalen naar een prachtig levensgedicht waar ieder ons in kon herkennen.

We hadden door alle filmpjes en verhalen hoge verwachtingen, maar die verwachtingen zijn meer dan overtroffen. Niet alleen bij ons maar ook bij onze familie die zijn optreden als volgt hebben beleeft:
Spontaan - fantastisch - betrokken - verhaal met een knipoog - persoonlijk - grandioos - luchtig - verrassend en liefdevol.

Na 2 prachtige nummers samen met Elke heeft hij onze ceremonie meer dan speciaal gemaakt en was deze ceremonie voor ons om in theatertaal af te sluiten.

Lieve Richard enorm bedankt voor alles
Gwen en Camiel

*

Lieve Richard, wij hadden je gevraagd om onze gasten van ons 'verjaardagsfeest' te verassen met het feit dat ze eigenlijk op onze surprise-wedding terecht waren gekomen, en ons vervolgens te trouwen.

De manier waarop je dat hebt ingevuld heeft onze dag nog een stukje mooier gemaakt!  De show die jij hebt neergezet, van het verrassen van onze gasten, tot en met het sluiten van de ceremonie, was zeer speciaal. De toon, de energie, de humor, de lach en de traan, sloot perfect aan bij hoe wij de dag voor ons zagen.

Ook waarderen we erg de manier waarop jij met ons meedacht over de uitvoering van bepaalde elementen.
Nogmaals onwijs bedankt!

Benno en Karlijn

*

“Waar hebben jullie deze geweldige trouwambtenaar vandaan!!!! Wat een unieke en leuke ceremonie”
Dit waren letterlijk de woorden van een aantal mensen die verschillend van elkaar ons hebben gecomplimenteerd met onze keuze voor Richard. Wij, maar ook onze gasten, hebben echt genoten en we hebben een herinnering voor het leven. 

In een eerste gesprek met ons samen hebben we veel kunnen vertellen. Alles wat wij belangrijk vonden heeft hij meegenomen en verwerkt in zijn verhaal. Met een goede dosis humor op een leuke en grappige manier met zijn eigen inbreng wat ons heel lang zal bijblijven. Want elkaar het Ja-woord geven, blijft een bijzondere gebeurtenis. 
En Richard heeft er de volle aandacht aan gegeven!!!

Raymond en Femke

*

Nog meer beoordelingen lezen? Check dan de website www.trouwenopmaat.nl
 
Menu
Categorieën