Menu icon Home button

ArtepS - bruidsfotografie

He asked she said yes!

Trouwplannen? Gefeliciteerd!

Als Rotterdamse meedenkende bruidsfotograaf kom ik graag langs om vrijblijvend jullie wensen voor jullie trouwdag te bespreken. Tijdens dit gesprek komen we er ook achter of er een wederzijdse klik is. Ik vind het belangrijk dat we jullie trouwdag van A tot Z doornemen. Vooraf stuur ik jullie een vragenlijst waarop jullie kunnen aangeven wat jullie wensen zijn. Wanneer jullie die wederzijdse klik voelen en ik dus jullie bruidsfotograaf mag zijn, ontvangen jullie een factuur voor de aanbetaling. Wanneer de factuur is voldaan, staat de datum definitief vast. 


Love shoot inbegrepen

Vooraf wil ik graag met jullie naar de shoot locatie. Mijn camera neem ik mee voor een mini loveshoot. Deze shoot is bij de prijs inbegrepen. Mocht het op jullie dag slecht weer zijn, dan zoek ik van tevoren, natuurlijk in overleg met jullie, een binnenlocatie. Zo hoeven we niet op het laatste moment nog te zoeken. 


Sneakpreview

Binnen 48 uur ontvangen jullie een sneakpreview die jullie vervolgens kunnen delen met familie en vrienden. Binnen 6 weken ontvangen jullie de foto's via WeTransfer. Het trouwalbum volgt nadat jullie je keuze hebben kunnen maken van 100 foto's. Wanneer het trouwalbum klaar is, kom ik deze persoonlijk langsbrengen. 
  • Mogelijkheden

  • VerificatieBruidsfotograaf
  • VerificatieLove shoot inbegrepen
  • VerificatieBinnen 48 uur sneakpreview
  • VerificatieKennismakingsgesprek
 
Menu
Categorie├źn