Menu icon Home button

Trouwen in hoogwaardige kleding

Trouwen wil je in stijl doen. Dit kan met hoogwaardige kleding. Dat geldt zowel voor vrouwen als mannen. Veel aandacht gaat vaak uit naar de trouwjurken, maar trouwpakken moeten we zeker niet vergeten. Zo is het met maatpakken mogelijk om met een trouwpak aan helemaal te stralen, zoals iemand dat met een trouwjurk ook doet. Het moet voor beide personen in een stel de dag van hun leven worden. In een maatpak kom je zeer goed voor de dag. Maatpakken zijn natuurlijk niet alleen voor trouwen bedoeld, maar kunnen ook voor andere gelegenheden gebruikt worden.

Maatpakken dragen naast trouwen

Het dragen van een maatpak is erg chique. Je creëert een unieke en zeer persoonlijke stijl met een pak perfect op maat en met al jouw wensen. Het is mogelijk om zo’n maatpak te creëren bij Michael&Giso. Zij zorgen ervoor dat jij heel erg sterk voor de dag komt. Het zelfvertrouwen groeit wanneer iemand in een pak zit. Dit geldt voor tijdens het trouwen en ook voor daarbuiten. Zo is het mogelijk om een maatpak te dragen naar het kantoor of andere werkgelegenheden, naar feestjes of naar een andere activiteit waar jij een pak wilt dragen. Het pak hoeft zeker niet te wachten op een trouwerij. 

Een speciaal trouwpak

Naast het dragen van maatpakken zijn er ook speciale trouwpakken. Deze zijn ook bij Michael&Giso beschikbaar. Een op maat gemaakt trouwpak kan uitstralen wie jij bent. Jouw stijl kun je er in vertalen. Dit kun je combineren met jouw eigen persoonlijkheid en als je wilt het thema van de trouwdag. Door een uitgebreide kennismaking is het mogelijk samen een pak te creëren met een juiste fit en precisie met de allerkleinste details. In zo’n trouwpak zie jij er fantastisch uit. Jij voelt jezelf ook direct fantastisch wanneer je het aanhebt. 

Een plan met drie stappen

Jouw trouwkostuum wordt gemaakt in drie stappen. Het plan ziet er als volgt uit. Stap één is het weten door het meten. Met een tailor loop je door alle stoffen en opties na het opnemen van de benodigde maten. Zeer kleine details, zoals initialen, horen bij een uniek ontwerp. Na een periode van 6 á 8 weken is het trouwpak klaar voor de eerste test. Er wordt bij deze eerste indruk gekeken naar de pasvorm en mogelijke optimalisaties. Daarbij geeft de tailor suggesties voor accessoires die een toevoeging kunnen zijn. De laatste stap is waar het uiteindelijk om draait. 

De pickup van jouw trouwpak

Na de tweede stap zijn in het atelier de laatste aanpassingen gedaan. Jouw trouwpak is klaar om gedragen te worden tijdens de speciale dag. Het pak wordt nog één keer doorgenomen en jij krijgt nog een aantal tips mee. Met deze tips wordt ervoor gezorgd dat jij er op en top uitziet op de bruiloft. Met hoogwaardige kleding is het in een pak ook zeker mogelijk om naast een trouwjurk helemaal te stralen. Een pak geeft de mogelijkheid om dat helemaal op jouw eigen stijl te doen.
 
Menu
Categorie├źn