Menu icon Home button

Laat je trouwpak volledig op maat maken

Nu je dit artikel over "trouwpakken op maat" leest, is de voorbereiding op jullie trouwdag dus al begonnen. Het is verstandig dat jij je hier verdiept in de mogelijkheden voor een trouwpak op maat, want tijdens de trouwdag zijn tenslotte toch alle ogen op jullie gericht. En niet te vergeten: jullie trouwkleding wordt door de trouwfotograaf (en videograaf) veelvuldig vastgelegd in de trouwreportage, waardoor je jouw trouw-outfit nog vaak terug zult zien. Reden genoeg dat je gaat trouwen in een pak dat om jouw lijf gegoten zit!

Trouwpakken collecties

Het aanbod van de collecties met trouwpakken van diverse merken is vrij uitgebreid. Maar omdat deze in standaard maten en modellen gemaakt zijn, zitten deze niet altijd als een tweede huid om jouw lichaam. Want elke lichaam heeft nu eenmaal z'n eigen maten, vormen e.d. En juist omdat jij als bruidegom de hoofdrolspeler bent op die ene bijzondere dag waar alle ogen én camera's op jou gericht zijn, is een trouwpak op maat wellicht de beste keuze.

Trouwpak op maat

Als je een trouwpak op maat laten maken kun uitstralen wie jij bent. Én je kunt het ook op maat laten maken in de stijl of thema van jullie trouwfeest. Zo wordt jouw trouwpak niet alleen op maat gemaakt voor jouw lichaam maar ook voor jouw persoonlijkheid en de stijl van de trouwdag. Dus of je nu wilt trouwen en feesten in een chic trouwpak met bijpassende accessoires of juist in een flamboyante outfit die jou weergeeft zoals jij in het leven staat... met een trouwpak op maat is het allemaal mogelijk.

5 redenen om een trouwpak op maat te laten maken

  1. Een maatpak zit als een tweede huid om jouw lichaam
  2. 100% passend bij jouw persoonlijkheid (chic, sportief, flamboyant, etc.)
  3. Mogelijk volledig afgestemd op de trouwkleding van jouw partner
  4. Op maat gemaakt in de stijl, thema, sfeer of het seizoen van jullie huwelijksfeest
  5. Een trouwpak op maat is op maat voor jou! Lekker jezelf zijn als je gaat trouwen!!
Ben je na het lezen van dit artikel overtuigd om ook een trouwpak op maat te laten maken? Maak dan een vrijblijvende afspraak bij één van de specialisten in maatpakken. Bij Lutz bijvoorbeeld. Gevestigd in Noord-Holland en daardoor uitstekend bereikbaar.

Wij wensen jullie een fantastische trouwdag, op maat voor jullie. Net als het trouwpak!
 
 
Menu
Categorie├źn