Menu icon Home button

Sweet table


Een sweet table op je bruiloft is echt een super tof idee! Niet alleen je gasten kunnen er lekker van genieten, maar het ziet er ook nog eens heel erg gezellig uit! Om te bedenken hoe jouw sweet table er op de bruiloft uit moet komen te zien, heb je natuurlijk inspiratie nodig. In dit artikel hebben wij alle mogelijkheden voor je op een rijtje gezet. En hier kun je vast wel iets mee! 

Sweet-table
​

Een sweet table, wat is het eigenlijk?

Een sweet table wordt vaak gebruikt op bruiloften. Het is een mooie gedoceerde tafel met allerlei lekkers en zoete hapjes. Denk aan kleine gebakjes, cupcakes en petit fours. Voor de echte zoetekauw is dit dus dé droom voor op de bruiloft. Het leuke van een sweet table is dat je het geheel naar eigen wens kunt samenstellen. Je kunt bijvoorbeeld het thema of de stijl van jouw bruiloft terug laten komen. Cupcakes zijn ook enorm populair. Laat ze decoreren met de kleuren die vaak terug komen op je bruiloft. 

 

Je sweet table iets extra’s geven

Wil je je sweet table net iets extra’s geven? Laat dan een mooie achtergrond maken. Denk hierbij aan een groot bord of iets wat past bij de stijl van jullie bruiloft. Ook kun je de tafel leuk opfleuren met naambordjes. Schrijf hierop wat alle lekkernijen zijn zodat je gasten precies weten waarvan ze kunnen snoepen. 
 

Wat is er mogelijk voor een sweet table?

De bruidstaart speelt een belangrijke rol op jullie bruiloft. Je bent net getrouwd en jullie snijden de taart aan met een heerlijk glas bubbels. Iedereen toost op jullie huwelijk. Maar je kunt ervoor kiezen om naast de bruidstaart nog meer lekkers op tafel te zetten. Samen met de bruidstaart specialist kun je overleggen wat je allemaal op de tafel wilt zien. Je kan kiezen voor cupcakes, petit fours, schuimpjes, lollypops, macarons, bonbons, cakepops, mousses, koekjes of andere zoetigheden. Klinkt geweldig toch?

Sweet table - Sweet Vibes


Neem vrijblijvend contact op

Wil jij een sweet table op je bruiloft? Vraag dan meer informatie aan bij onderstaande bedrijven.
Benieuwd naar de kosten voor een bruidstaart? Lees dan dit artikel: Wat zijn de kosten van een bruidstaart.
 
Menu
Categorieën