Menu icon Home button

Sweet table

Een sweet table op je bruiloft is echt een super tof idee! Niet alleen je gasten kunnen er lekker van genieten, maar het ziet er ook nog eens heel erg gezellig uit! Om te bedenken hoe jouw sweet table er op de bruiloft uit moet komen te zien, heb je natuurlijk inspiratie nodig. In dit artikel hebben wij alle mogelijkheden voor je op een rijtje gezet. En hier kun je vast wel iets mee! 

Sweet-table
Foto: Sweet Vibes

Wat is een sweet table?

Een sweet table is een tafel met allerlei zoete lekkernijen. Denk aan kleine gebakjes, cupcakes en petit fours. Voor de echte zoetekauw is dit dus dé droom voor op de bruiloft. Het leuke van een sweet table is dat je het geheel naar eigen wens kunt samenstellen. Kijk hierbij dus ook naar het thema en de stijl van de bruiloft. Zo kun je bijvoorbeeld cupcakes krijgen in het patroon of in de kleur van de trouwtaart, eventueel met mooie decoratie erop. 

Taart je Taart - Sweet table
Foto: Taart je Taart
 

Je sweet table iets extra’s geven

Wil je je sweet table net iets extra’s geven? Laat dan een mooie achtergrond maken. Denk hierbij aan een groot bord of iets wat past bij de stijl van jullie bruiloft. Ook kun je de tafel leuk opfleuren met naambordjes. Schrijf hierop wat alle lekkernijen zijn zodat je gasten precies weten waarvan ze kunnen snoepen. 
 

Welke lekkernijen kunnen jullie bestellen voor een sweet table?

Een sweet table is een mooie aanvulling op jullie bruidstaart. Samen met de bruidstaart specialist wordt er gekeken naar de invulling van de tafel. Jullie hebben een uitgebreide keuze uit verschillende lekkernijen. Vaak kiest men voor een combinatie van petit fours, (mini) cupcakes, schuimpjes, lollypops, macarons, bonbons, cakepops, mousses, koekjes of snoepjes in een pot. Dit laatste dient vaak als extra aankleding van de sweet table. 

Sweet table - Sweet Vibes
Foto: Sweet Vibes


De beste bruidstaart specialisten

Hieronder vind je de beste bruidstaart specialisten op een rij. Zij verzorgen ook sweet tables. 

♡ Cake Affair
♡ Tanja's Zoete Catering
♡ Bruidstaartenspecialist
♡ Bakkerij 't Haverland
♡ B'elle
♡ Banketbakkerij Paul Janssen
♡ Sweet Vibes
♡ IJssalon Rozeboom
♡ Taart je Taart
♡ Micha & Diana's Pâtisserie
♡ Patis Taarten
♡ Restaurant Paviljoen 't Lutterzand
♡ Joyce's Taarten en Lekkernijen
♡ Sam & Nel's Taarten

Cupcakes bruiloft
Foto: Sam & Nel's Taarten


Neem vrijblijvend contact op

Wil jij een sweet table op je bruiloft? Vul dan het onderstaande formulier in. Benieuwd naar de kosten voor een bruidstaart? Lees dan dit artikel: Wat zijn de kosten van een bruidstaart.

Informatie - Prijsopgaaf

Vraag hier vrijblijvend informatie of een offerte aan. Je ontvangt dan z.s.m. bericht.

 
Menu
Categorieën