Menu icon Home button

Muziek tijdens de ceremonie

Misschien niet het eerste waar je aan denkt als je je budgetlijst samensteld, maar zeker de moeite waard om over na te denken. Zeker wanneer je je ceremonie uniek en persoonlijk wilt maken. Je zou via Spotify jouw favoriete nummers kunnen laten horen, dit is uiteraard de goedkopere oplossing, maar live muziek geeft veel meer sfeer. In dit artikel lees je alles over muziek tijdens de ceremonie.


Ceremonie muziek
Foto: LoveSound

Maak van jullie ceremonie een bijzonder moment

Je trouwt maar één keer in je leven en daarom moet alles perfect zijn. Tijdens de ceremonie verteld de trouwambtenaar jullie persoonlijke verhaal. Hoe jullie elkaar ontmoet hebben en wat jullie zo speciaal aan elkaar vinden. Maar je kunt de ceremonie nóg persoonlijker maken. Huur een zanger(es) in met pianist, saxofonist of een ander instrument om jouw favoriete nummers te laten spelen. Muziek brengt emoties naar boven en daarnaast zorgt het voor rustmomenten tussen al het gepraat door. 

Bruiloftmuziek
Foto: Plugify


Aantal nummers 

Trouwen jullie voor de kerk? Dan worden er gemiddeld 6 tot 8 nummers ten gehore gebracht op de volgende momenten: binnenkomst, tussenzang, ontsteken huwelijkskaars, klaarmaken tafel, communie, Ave Maria en slotlied. Bij een wettelijke ceremonie zijn er meestal 3 tot 5 nummers mogelijk. Deze momenten worden vaak muzikaal begeleid: binnenkomst, na het ja-woord, tijdens het tekenen van de akte en een slotlied. Het is belangrijk om hier even voor te gaan zitten en te bedenken of jullie speciale nummers hebben samen. Mocht je er niet uitkomen, dan kun je altijd even aan de zanger(es) vragen welk nummer mooi is bij welk moment. 

Huwelijkszangeres
Foto: Plugify

​Weddingsongs

Vinden jullie het lastig om nummers uit te kiezen voor jullie bruiloft? Om jullie alvast een beetje op weg te helpen, heb ik hieronder de modernste weddingsongs voor je op een rijtje gezet.
♡ Guus Meeuwis – Jij bent de liefde
♡ Cristina Perri – A Thousand Years
♡ Ed Sheeran – Thinking Out Loud
♡ John Legend – All of Me
♡ Kelly Clarkson – A Moment Like This
♡ Adele – Make You Feel My Love
♡ Bruno Mars – Just The Way You Are
♡ Pharell Williams  - Happy
♡ Ellie Goulding – Love Me Like You Do
♡ Gavin James – The Book of Love
♡ Train – Marry Me
♡ Claudia de Breij – Mag ik dan bij jou
♡ Bruno Mars  - Marry You
♡ Coldplay – Sky Full of Stars
♡ Ryann Darling – I Choose You


De leukste artiesten voor tijdens de ceremonie

Hieronder vind je per provincie de leukste artiesten voor tijdens de ceremonie. Staat jouw provincie er niet tussen? De meeste artiesten komen ook buiten hun eigen provincie. Twijfel niet om contact op te nemen of informatie aan te vragen.

Live muziek tijdens ceremonie
Foto: Ellen Houben Gitaar & Zang
 

Friesland

♡ Achtergrondmuziek “Klassiek & Populair”

 

Noord-Holland

♡ Plugify

Overijssel

♡ LoveSound
♡ FloorJaxx

Limburg

♡ Mieke – Muziek die bij u past
♡ Ellen Houben Gitaar & Zang
♡ Zangeres Gabriëlla Massa
♡ Willeke Simons

Utrecht

♡ Akoestisch Jazztrio “No Problem”

Zangeres op je bruiloft
Foto: Zangeres Gabriëlla Massa


Neem vrijblijvend contact op

Staat hier een artiest tussen die jou aanspreekt? Vul dan het onderstaande formulier in. Zet er wel duidelijk bij om welke artiest het gaat.

Informatie - Prijsopgaaf

Vraag hier vrijblijvend informatie of een offerte aan. Je ontvangt dan z.s.m. bericht.

 
Menu
Categorieën