Menu icon Home button

Luxe trouwauto's


De voorbereiding op het huwelijk is begonnen en waarschijnlijk heb je al veel geregeld. En nu is het dus tijd voor de trouwauto. Aan dit onderdeel kleeft toch wel een beetje het imago van een mannending! Denk jij nu: Nou en? Dan ben je 100% doelgroep om dit artikel te lezen. Ben jij of je partner liefhebber van een stoere bak, een blitse kar of een vette limo.... Grijp nu je kans als je er van houdt!  Als jullie dus niet van de oldtimers, trouwkoetsen of vintage klassiekers zijn, maar juist van de luxe trouwauto's, beleef de trouwdag dan als een VIP in een te gekke bolide!
 

Een sportieve trouwauto

​Er zijn heel mensen (vooral mannen) die er van dromen om eens in een super mooie sportauto te rijden. Op je trouwdag kun je deze droom verwezenlijken, want er is voldoende te huur. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan een Maserati, BMW, Audi, Aston Martin, Mercedes (cabrio) of een Porsche als trouwvervoer. De bruid zal dan wel een beetje moeten uitkijken met haar trouwjurk, maar dat mag de pret niet drukken. Jullie zullen in ieder geval wel indruk maken als je in zo’n unieke bolide voor komt rijden.

Maserati als trouwauto


Limousine als trouwauto

​Voel je een Vip op je trouwdag in een prachtige limousine. Een limo is niet alleen te gek om te zien, maar kan ook erg handig zijn. ​Voor dat je het trouwvervoer kiest moet je in dit geval eerst weten wie er allemaal mee rijdt. Het is namelijk al lang niet meer vanzelfsprekend dat een bruidspaar alleen gebruik maakt van de trouwauto. Want het is ook erg leuk én mooi voor de bruidsreportage om de bruidskinderen mee te nemen in de trouwauto. Of wellicht jullie eigen kinderen, als je die al hebt. Dan kun je de kinderen lekker mee te laten genieten van een ritje naar de trouwlocatie in zo'n unieke trouwauto. En misschien wil je heel graag dat er ouders mee gaan in de trouwauto? Allemaal mogelijkheden om het vervoer aan te passen aan het gezelschap. In dat geval zal een limousine een perfecte uitkomst zijn. 

Limousine als trouwvervoer


Wel of geen chauffeur?

Wil je zelf rijden nu je de mogelijkheid krijgt om eens in zo'n luxe kar te rijden? Dan moet je nu die kans zeker niet voorbij laten gaan. Kijk dan hier in het overzicht van het trouwauto's naar de mogelijkheden. Of wil je liever trouwvervoer met een chauffeur? Want dan kun je lekker relaxed achterin gaan zitten! Het is natuurlijk pure luxe om je eens te laten rijden door een chauffeur. En naast de luxe is het ook nog eens handig en stijlvol. Het is toch prachtig dat een chauffeur strak in pak de portieren voor jullie open doet en de bruid stijlvol helpt bij het in en uitstappen. En een chauffeur is natuurlijk ook een uitkomst als je op de trouwdag wel in een luxe trouwauto wilt rijden, maar dat je toch wel klamme handjes krijgt bij de gedachten om in zo'n luxe en peperdure bolide te rijden. 

De foto's op deze pagina zijn van VIP Cars
 
Menu
Categorieën