Menu icon Home button

Een onvergetelijke bruiloft met deze 5x tips


Ga je binnenkort op de knieën voor jouw partner om hem of haar te vragen om met jou te trouwen? Als alles volgens plan verkoopt dan hebben jullie een spannende en tegelijkertijd ook een enorme leuke dag op je te wachten. Waarschijnlijk ben je nu al druk bezig met al het voorbereidingswerk op de trouwdag en wil je niets over het hoofd zien. Daarom heb je misschien wel baat bij een aantal tips waarmee je een onvergetelijke bruiloft kunt bezorgen, voor zowel jullie zelf als voor alle bruiloftsgasten.


 

Tip 1. Een leuke activiteit

Heb je al het een en ander geregeld voor de bruiloft, zoals de trouwlocatie en feestlocatie en de keuze voor het huwelijksdiner, buffet, BBQ e.d.? Dan kan het zijn dat je nog iets zoekt waarmee je een extra twist kunt geven aan de dag. Zo kun je bijvoorbeeld een leuke activiteit regelen, waar jong en oud van kan genieten. Hiermee kun je iedereen vermaken, zoals de kinderen die ook komen op jullie bruiloft. Je kunt bijvoorbeeld een attractie regelen via een attractieverhuur. Denk daarbij aan een opblaasbaar spel, een waterattractie (leuk voor de kinderen bij warm weer)  of een attractie dat aansluit bij het thema of de stijl van jullie bruiloft. Neem dan eens een kijkje bij Olivier wat het aanbod is en regel een leuke activiteit voor de grote dag: daarmee zorg je gegarandeerd voor een onvergetelijke bruiloft.


Tip 2. Regel een fotograaf

Wil je dat de bruiloft letterlijk en figuurlijk onvergetelijk wordt? Zorg er dan voor dat je op tijd een fotograaf regelt. Een fotograaf legt namelijk alle mooie, emotionele en spannende momenten vast van de bruiloft. Denk daarbij aan het moment waarop jullie elkaar als bruid en bruidegom voor het eerst gaan zien, of het moment van de ceremonie. Daar wil je natuurlijk meerdere keren op terug kunnen kijken, en een professionele trouwfotograaf kan daarvoor zorgen. Door weer terug te kijken naar de foto’s van dat moment, kun je de bruiloft weer helemaal herbeleven. Een videograaf regelen is ook een goede tip, aangezien je zo met beeld én geluid weer wordt meegenomen naar deze momenten.
 

Tip 3. Muziek die bij jullie past

Ook niet geheel onbelangrijk: de bruiloftsmuziek. Op een bruiloft kan muziek namelijk niet ontbreken. Denk daarbij aan muziek op het feest, maar ook muziek tijdens de ceremonie of misschien ook wel zelfs tijdens het eten. Muziek zorgt namelijk voor een bepaalde sfeer op de bruiloft. Je kunt voor verschillende soorten muziek kiezen, denk daarbij aan uptempo muziek van een dj tijdens het feest of rustige muziek dat live door een bandje wordt gespeeld tijdens de ceremonie. Denk na wat voor muziek het beste bij jullie past en ga op tijd op zoek naar een persoon die hiervoor kan zorgen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf een lijst te maken met muziek en deze te laten afspelen: je hebt het zelf in de hand.
 

Tip 4. Een persoonlijke twist

Het is leuk om een persoonlijke twist te geven aan de bruiloft. Denk bijvoorbeeld aan een liefdevolle speech geven aan je partner, of direct al aan het beging van jullie bruiloftsfeest de show stelen met een spectaculaire openingsdans. Deze persoonlijke stukjes zorgen er zeker voor dat de bruiloft onvergetelijk wordt. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen dat je mensen vraagt om stukjes te doen op de bruiloft, denk bijvoorbeeld aan een quiz of een toneelspel. Het is natuurlijk nóg leuker als jullie hiermee worden verrast.
 

Tip 5. Honeymoon als perfecte afsluiter

De organisatie van de bruiloft vergt veel regelwerk en het zorgt soms toch ook wel voor de nodige stress. Een honeymoon, ofwel een huwelijksreis, is het ideale moment om weer even helemaal tot rust te komen. Hier kunnen jullie napraten onder prachtige blauwe luchten en een brandende zon, over hoe jullie trouwdag verlopen is. Én... dit is dan natuurlijk de eerste vakantie voor jullie als bruidspaar. Er zijn verschillende soorten vakanties die jullie kunnen boeken: denk bijvoorbeeld aan een roadtrip of een heerlijke strandvakantie. Wat jullie ook gaan doen, een huwelijksreis is de perfecte afsluiter van een onvergetelijke bruiloft.
 
Menu
Categorie├źn