Menu icon Home button

Zaal- en Partycentrum Schoonhoven

Trouwen en bruiloftsfeest aan het water!

Huwelijksceremonie op het strand?

Hebben jullie er altijd al van gedroomd, om te trouwen op het strand ?  Zoeken jullie een mooie trouwlocatie met deze mogelijkheid en aan het water ligt voor de perfecte bruiloft? Zaal en partycentrum Schoonhoven in Drenthe is dan DE trouwlocatie voor jullie bruiloft, zodat jullie droom werkelijkheid wordt.

Unieke trouw- en feestlocatie aan het water

Zaal en partycentrum Schoonhoven is een unieke trouwlocatie en feestlocatie aan het water. Jullie kunnen niet alleen de huwelijksceremonie buiten houden, maar ook het trouwfeest kan allemaal buiten plaats vinden. Onze trouwlocatie leent zich dan ook goed voor een echte Ibiza stijl trouwfeest.  

4 mooie trouw- en feestzalen

Willen jullie toch liever dat jullie huwelijksdag toch binnen plaat vindt? Ook dat is geen probleem! Wij beschikken namelijk over 4 prachtige trouwzalen in verschillende groottes. De trouwzalen beschikken over zeer goede audio installaties en zijn uitnodigend ingericht. 

Jaren ervaring in bruiloften

Wij hebben jaren ervaring en gespecialiseerd  in het organiseren van trouwerijen, alles wordt in de puntjes verzorgd en helemaal naar jullie wensen. Jullie bruiloft zou de mooiste dag van jullie leven moeten zijn, en daar kunnen wij voor zorgen. De trouwzaal wordt dan ook naar jullie wensen ingericht en aangekleed. Er is van alles mogelijk met betrekking tot de aankleding, decoratie, het programma en niet te vergeten de culinaire invulling voor deze speciale dag.
We bespreken deze dan ook graag uitvoerig met jullie, om er zo voor te zorgen dat deze bijzondere dag precies wordt zoals jullie hem voor ogen hebben. Van de eerste ontmoeting en rondleiding tot aan de planning, organisatie en last minute.
  • Mogelijkheden

  • VerificatieBuiten trouwen
  • VerificatieTrouwen en huwelijksfeest
  • VerificatieZaalverhuur
  • VerificatieGeheel verzorgde bruiloft
 
Menu
Categorie├źn