Menu icon Home button

Trouwambtenaar Basti

betekenisvolle en unieke ceremonie

  • Blader door foto's
Humor. Dynamiek. De vaart erin. Aandacht. Eigentijds. Interactie. Júllie verhaal.
Mijn stijl is ontspannen en losjes. Natuurlijk intiem en persoonlijk. Maar vooral informeel en gezellig.
Regelmatig hoor ik na afloop “wat een verrassing, nooit geweten dat je ook zó kan trouwen”. Hieronder meer over mijn aanpak die écht anders dan anders is.
 

EEN INTERVIEW ALS SPEECH. UNIEK EN VERRASSEND. 

Als jullie je huwelijk op een écht originele manier willen openen, dan is mijn werkwijze misschien wel wat voor jullie. Ik houd geen speeches meer, maar interview mijn bruidsparen ter plekke uitgebreid. Is dat niet eng? Nee hoor, t’is voorbij voor je er erg in hebt. Leukste compliment dat ik ooit hoorde: “Mogen we nog een keer?”
Drie jaar geleden heb ik deze switch gemaakt. Ik vond het niet meer passend dat ik stond te stralen en shinen, en het bruidspaar alleen maar ‘ja’ zei. Nu doen we het andersom: júllie vertellen je gasten het verhaal van jullie liefde. En ik leid jullie met vakkundige hand door je eigen liefdesverhaal heen, en zorg hier en daar voor verdieping. En oja, ik houd van klieren, dus de juice controleer ik direct bij familie en vrienden.
Ik ben de enige in Nederland die het op deze manier doet. Als het niet bij je past: geen enkel probleem, op deze site staan genoeg andere onwijs leuke trouwambtenaren. Als het je wél leuk of spannend lijkt, dan maak ik graag met jullie kennis! 
 

MIJN STIJL

Ik geloof in relaxt, ontspannen en losjes. Niet te formeel. Gezellig en met een grapje. En als er iets misgaat, improviseren we gewoon naar een nóg leukere ceremonie dan we van tevoren al bedacht hadden.
 

OVER MIJ

Ik wil de wereld mooier maken door bewustzijn te vergroten. Daarom stel ik vragen. Als interviewer, podcastmaker, dagvoorzitter en dus óók als trouwambtenaar. Een goede vraag opent werelden, óók die van de liefde!
 
Nog een paar steekwoorden? Nieuwsgierigheid en diepgang, sensitiviteit, inspiratie, kattenaanbidder, kranten en boeken, anders dan anders, familieopstellingen en ondernemen. Spiritualiteit met opgerolde mouwen.
 
Menu
Categorie├źn